Barış Atay, Almanya'ya mı yerleşti? İddialara cevap verdi

Türkiye İşçi Partisi'nden Antalya 2’inci sıra milletvekili adayı olan Barış Atay'ın Almanya'ya yerleştiği iddia edildi. Peki Barış Atay Almanya'ya yerleşti mi? Gerçekten yurt dışına mı gitti? İşte detaylar...

TİP'ten daha önce Hatay'dan milletvekili seçilen fakat son seçimlerde Hatay’daki yerini Can Atalay’a bırakıp, Antalya'dan 2. sıradan aday olan Barış Atay, milletvekili seçilememişti.

Son iddialara göre Barış Atay'ın Almanya'ya yerleştiği ve Almanya'da tiyatro yapacağı yönündeydi.

BARIŞ ATAY ALMANYA'YA MI YERLEŞTİ?

Türkiye İşçi Partisi (TİP) eski Milletvekili Barış Atay, Twitter hesabından "Türkiye'yi terk etti, Almanya'ya yerleşti" başlığıyla bir haberi alıntılayarak, "Peki Barış Atay'ın bundan haberi var mı?" dedi.

Yani Barış Atay, Almanya'ya yerleştiği haberlerini yalanladı.

 

BARIŞ ATAY KİMDİR?

Barış Atay , 22 Eylül 1981 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Doğumundan kısa bir süre sonra Türkiye'ye gelen ailesiyle birlikte 1999 yılına kadar Antakya'da yaşadı. 18 yaşında iken 1999 yılında üniversitede okumak için Adana'ya gitti. Ve kazandığı, Çukurova Üniversitesi Biyoloji bölümünde okumaya başlamıştır. Okulun son yılında fikir değiştirerek okulu bırakmış ve İstanbul'a giderek, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümü sınavlarını geçmiş, böylece öğrenimine burada devam etmiştir. Bu üniversitenin tiyatro bölümünden 2004 yılında mezun olmuştur. 2011 yılında Kadir Has Üniversitesi Sinema-Tv bölümü yüksek lisans öğrencisi olmuştur.

Arka Sıradakiler dizisindeki 'Saffet' rolüyle ünlendi. Ardından 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı 'Hayat Devam Ediyor' dizisinde oynadı.

Barış Atay, 8 Mart 2013 tarihinde oyuncu ve yönetmen yardımcısı Beste Sultan Kasapoğulları ile evlenmiştir.

17 Nisan 2015 tarihinde vizyona giren "Eksik" adlı sinema filminin yönetmenliğini Barış Atay yaparken, aynı zamanda oyuncu olarak da görev almıştır. Diğer rollerde Nur Sürer, Özgür Emre Yıldırım, Toprak Sağlam, Uğur Polat, Şebnem Sönmez, Sarp Akkaya oynamıştır.

Barış Atay, Almanya'ya mı yerleşti? İddialara cevap verdi ile ilgili etiketler Barış Atay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.