Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu neden öldü, kaç yaşında?

2007 yılında hayatını kaybeden ve bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu da hayatını kaybetti. Yapılan haberlerin ardından Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun neden öldü ve kaç yaşında olduğu büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu neden öldü? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

2007 yılında vefat eden ve bugün de şarkıları severek dinlenen ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu da vefat etti. Vefat haberinin ardından Hatice Akarsu'nun neden öldüğü araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde...

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu neden öldü, kaç yaşında?

Trafik kazasında henüz 28 yaşındayken hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu da 4 Kasım günü vefat etti. Pankreas kanseri nedeniyle tedavi gören Akarsu, edinilen bilgiye göre çoklu organ yetmezliğinden yaşama veda etti. 

HATİCE AKARSU KİMDİR?

28 yaşında trafik kazası nedeniyle vefat eden Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, ses sanatçısı Onur Akay'ın haberine göre, pankreas kanseri nedeniyle teşhisten dört ay sonra ameliyat olmuş ve yoğun bakım ünitesinde tedavi görmeye başlamıştı.

Ameliyat sırasında kanser kitlesine ulaşılamadı ve Hatice Akarsu çoklu organ yetmezliğinden dolayı Ankara Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti. 55 yaşındaki Hatice Akarsu, Bartın'da yaşamını sürdürüyordu.

BARIŞ AKARSU KİMDİR?

Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Hatice ve Selahattin Akarsu'nun oğulları olarak Amasra, Bartın'da dünyaya geldi. Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda okula başladı ve ardından ortaokul öğrenimini bitirdi. Ortaokuldan sonra Amasra Lisesi'ne gitti ve burada lise öğrenimini de tamamladı. Küçük yaşlarda mızıka, flüt, klavye ve gitar gibi enstrümanlar çalmaya başladı. Çocukluk yıllarında müziğin yanı sıra spora da ilgi duydu. Dört yıl boyunca basketbol oynadı ve ardından karate ile ilgilendi. Bir süre bu sporlara devam ettikten sonra lise yıllarında Amasra Yelken Kulübü'nde profesyonel olarak yelkencilik yaptı. Liseyi bitirmesinin ardından müzisyenliğin yanında animatörlük de yaparak Antalya'da yaşamaya başladı. Karadeniz Ereğli'ye yerleşti ve buradaki barlarda müzisyen olarak çaldı. Öte yandan yerel radyo ve televizyon kanalları için programlar hazırlamaya başladı. Bir süre de Ankara'da barmenlik ve garsonluk gibi bazı işler yaptı. 2004 yılında atv'deki Akademi Türkiye adlı yarışmaya katıldı. Yarışmada gördüğü ilgiyle finale kadar gelerek birinci oldu.

 

 

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu neden öldü, kaç yaşında? ile ilgili etiketler ölüm barış akarsu Hatice Akarsu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.