Baraj 2. sezon 3. bölüm izle FOX Play

Baraj 2. sezon 3. bölüm izle linki ile FOX Play’de. Baraj 2. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Baraj dizisinin 2. sezon 3. son bölümünü FOX Play üzerinden izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı Baraj dizisi 2. sezon 3. bölümü ile FOX TV ekranlarında. Dizinin hemen bitiminde Baraj 2. sezon 3. bölümünü tek parça halinde FOX Play üzerinden izleyebileceksiniz.

BARAJ 2. SEZON 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

Nehir bir süre daha barajda kalmak istediğini dile getirir. Nazım ne kadar da bu duruma karşı çıksa da Tarık’ın mutlaka bir planı vardır. Sonunda Nazım ile Tarık bir anlaşma yaparlar. Tarık ne yapıp edip Nehir’e ilgisiz davranarak kendisinden soğutmaya çalışacaktır.

Bunun akabinde de tek dert Nazım ile Nehir’in yakınlaşmasıdır. Nazım doğru anı hissettiği anda Nehir’e tüm gerçekleri anlatacaktır. Tüm bu olanların sonrasında ise Nazım, Tarık’a masa başı işi vererek rahat etmesini sağlayacak böylece her iki tarafta kazanmış olacaktır. Ancak işer yolunda gitmez ve bir aksilik meydana gelir.

Baraj 2. sezon 3. bölüm izle FOX Play ile ilgili etiketler Baraj Baraj 2. sezon 3. bölüm Baraj 3. bölüm Baraj son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.