Banka fatura ödemelerinde 170 TL iade yapıyor! Şartlar belli oldu! Bir faturanızı bedavaya getirin…

Yapı Kredi Bankası, faturalarını nakit yerine kredi kartıyla ödeyenlere 170 TL iade sağlayan yeni kampanyasını duyurdu. Bu duyuru, aylık harcamalarından tasarruf etmenin yollarını arayanlar için bir rahatlama olarak geliyor.

Bu kampanyayı Türkiye'nin en fazla kullanıcı sayısına sahip kredi kartı platformlarından biri ve en büyük bankası olan World Credit Card düzenliyor. Fatura ödeyen milyonlarca kişi bu kampanyadan yararlanabilecek. İşte yeni kampanya ile alakalı bilinmesi gereken her şey…

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI WORDPUAN NASIL KAZANILIR?

Yapı Kredi Bankası yaptığı duyuruda, müşterilerin 11 Nisan – 10 Mayıs tarihleri arasında 2 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 80 TL ve 6 yeni otomatik ödeme talimatı için 150 TL Worldpuan kazanabileceğini belirtti. 10.10.2023. Ayrıca kredi kartından verilen yeni 6 siparişte ekstra 20 TL kazanılarak toplam 170 TL puan kazanılabilmektedir.

Kampanyaya katılanlar toplamda 170 TL'ye varan kazanma fırsatı yakalayacaklar ki bu da harcamalarında tasarruf etmek isteyenler için önemli bir miktar. Bu kampanya, özellikle faturalarını ödemek için kredi kartı kullananlar için fatura ödemelerinde tasarruf etmek için harika bir fırsat sunuyor.

WORDPUAN KAMPANYA KOŞULLARI NELERDİR?

Banka fatura ödemelerinde 170 TL iade yapıyor! Şartlar belli oldu! Bir faturanızı bedavaya getirin…

Kampanya 11 Nisan - 10 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kampanyaya katılmak için müşterilerin 4470'e 11 haneli T.C. TALİMAT yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra ID numarası. Banka sisteminde kayıtlı olmayan cep telefonlarından yapılan katılım başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Kampanya sadece müşterilerin tanımlayacağı fatura ve HGS talimatı için geçerlidir. Daha önce tanımlanan siparişler iptal edilerek yeniden düzenlendikleri takdirde kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanya süresince verilen her talimat için ilgili fatura/faturaların 11 Nisan - 10 Haziran 2023 tarihleri arasında en az bir defa otomatik olarak ödenmesi gerekmektedir. Kampanya süresince verilen her talimat için, talimatın kampanya bitiş tarihinden itibaren 6 ay süreyle geçerli olması gerekmektedir. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Haziran 2023 tarihinde müşterinin kredi veya banka kartına yüklenecektir. Puanların yüklenmesi 2 iş günü sürebilmektedir.

Banka fatura ödemelerinde 170 TL iade yapıyor! Şartlar belli oldu! Bir faturanızı bedavaya getirin… ile ilgili etiketler Yapı Kredi Bankası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.