Baltayla kovalayan adamdan kaçan kadın yardım istedi! Tavla oynayanlar kılını bile kıpırdatmadı...

Hatay Antakya'da elinde baltayla kendisini kolayan bir şahıstan kaçan kadın, bina önünde oturan adamlardan yardım istedi. Umursamadan tavla oynamaya devam eden şahıslar kadına yardım etmedi. Zavallı kadın yardım gelmeyince kendisini takip eden erkek tarafından baltalı saldırıya uğradı.

Hatay'ın Antakya ilçesinde bulunan 75. Yıl Bulvarı üzerinde bir kadın kendisini balta ile kovalayan adamdan koşarak kaçmaya çalıştı. 

YARDIM İSTEYEN KADINI UMURSAMADAN TAVLA OYNAMAYA DEVAM ETTİLER

Korku ve panik içindeki kadın, can havli ile bina önünde oturan ve tavla oynayan 5 kişinin yanına giderek yardım istedi. Tavla oynayan kişilerden yardım gelmeyince kendisini takip eden erkeğin baltalı saldırısına uğradı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şahıs, saldırıdan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Baltayla kovalayan adamdan kaçan kadın yardım istedi! Tavla oynayanlar kılını bile kıpırdatmadı...

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Hatay Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, dün saat 16.00 sularında yaşanan olayın ardından kaçan saldırganın yakalanarak gözaltına alındığı, hastanede tedavi altına alınan kadının da hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Baltayla kovalayan adamdan kaçan kadın yardım istedi! Tavla oynayanlar kılını bile kıpırdatmadı... - Resim : 2

Baltayla kovalayan adamdan kaçan kadın yardım istedi! Tavla oynayanlar kılını bile kıpırdatmadı... ile ilgili etiketler Hatay Antakya Saldırı Kadın baltalı tavla

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.