Bakan Yerlikaya son dakika duyurdu: 12 ülkenin aradığı 23 şüpheli yakalandı! Nefes kesen operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 12 ülke tarafından arama kaydı bulunan 23 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ülke tarafından arama kaydı bulunan 23 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, ''6 İlde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Kafes-43’ operasyonlarıyla 12 ülke tarafından haklarında INTERPOL’ün Kırmızı Bülten, Yeşil Bülten ve difüzyon mesajı ile arama kaydı bulunan 23 şüpheli yakalandı.” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; İnterpol Europol Daire Başkanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın yaptığı çalışmalar sonucu Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Van'da 'Kafes-43' operasyonları düzenlendiğini belirtti. Yerlikaya, operasyonlarda; Almanya, Belçika, Bulgaristan, Güney Kore, Irak, İran, İsviçre, Kazakistan, Romanya, Rusya, Türkmenistan ve Ürdün tarafından Interpol'ün kırmızı bülteni, yeşil bülteni ve difüzyon mesajı ile aranan 23 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

 

Bakan Yerlikaya son dakika duyurdu: 12 ülkenin aradığı 23 şüpheli yakalandı! Nefes kesen operasyon anları... ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya INTERPOL
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.