Bakan Yerlikaya detayları paylaştı: İstanbul ve Bursa’da "NARKOGÜÇ-37 Operasyonu": 156 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Bursa’da “Sokak Satıcısı” olarak tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik yapılan "NARKOGÜÇ-37 Operasyonunda" 156 şüpheli şahsın yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya süren operasyonlara ilişkin yeni bir bilgilendirme yaptı.

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

İstanbul ve Bursa’da “Sokak Satıcısı” olarak tabir edilen uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik yapılan "NARKOGÜÇ-37 Operasyonunda" 156 şüpheli şahıs yakalandı.

Aziz Milletimiz bilmesini isterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız.

 İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Avcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Bayrampaşa, Beyoğlu, Esenyurt, Eyüpsultan, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Üsküdar, Ümraniye ve Şişli ilçelerinde 96 adrese toplam da 624 personelin katılımı ile yapılan eş zamanlı operasyonlarda 92 şüpheli şahıs yakalandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Bursa il merkezinde, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yaptığı değerlendirilen zehir tacirlerinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlarda 64 şüpheli şahıs yakalandı.

Ayrıca Bursa’daki operasyonda narkotik suçlardan hakkında 2 yıl ile 8 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası olan 58 şüpheli şahıs da yakalandı.

Her iki operasyonda;
116.500 adet uyuşturucu hap
42 kg uyuşturucu Bonzai(istanbul)
2 kilo 750 gram Bonzai(Bursa)
Muhtelif miktarda Skunk
10 kilo 202 gram Metamfetamin
Muhtelif miktarda Esrar
Muhtelif miktarda Eroin
Muhtelif miktarda Kokain
7 adet Tabanca
1 adet otomatik tabanca
3 adet Tüfek ve
çok miktarda döviz ile TL ele geçirildi.

Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin 

Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek.

Bakan Yerlikaya detayları paylaştı: İstanbul ve Bursa’da "NARKOGÜÇ-37 Operasyonu": 156 kişi yakalandı ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya Operasyon uyuşturucu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.