Bakan Yerlikaya açıkladı: AK Partili Küçükçekmece Belediye Başkan adayına saldırıda yeni gelişme

Bakan Yerlikaya, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen 1 kişinin yaralandığı saldırıyla ilgili tahkikat başlatıldığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aziz Yeniay’ın aday tanıtım etkinliğine yönelik yapılan saldırı hakkında geniş çaplı tahkikat başlatıldığını ve bir kişinin yaralandığını açıkladı.


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da AK Parti aday tanıtım toplantısına yönelik yapılan saldırı sonrasında açıklamada bulundu. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün saat 16.30 sıralarında AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Sayın Aziz Yeniay’ın Kanarya Mahallesindeki aday tanıtım etkinliğinin olduğu yere uzun namlulu silah ve tabanca ile ateş açılmıştır. Saldırıda E.G.D adlı kadın vatandaşımız yaralanmıştır. Saldırıya ilişkin geniş çaplı tahkikat başlatılmıştır. Yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Seçim sürecine ve demokrasimize yönelik bu tür menfur saldırıları şiddetle kınıyorum” ifadelerine yer verdi.

Ayrıntılar Geliyor...

Bakan Yerlikaya açıkladı: AK Partili Küçükçekmece Belediye Başkan adayına saldırıda yeni gelişme ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya Küçükçekmece
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.