Bakan Vedat Işıkhan'dan 'Emekliler Yılı' açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: "Emekliler Yılı ile ilgili olarak birçok bakanlıkla, özel sektör kuruluşu ile protokollerimizi gerçekleştiriyoruz. Belli bir noktaya geldik" açıklamasında bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 yılı boyunca emeklilerin yaşam kalitesini artırmak, sağlıktan ulaşıma, sosyal imkanlardan kültürel faaliyetlere kadar haklarını genişletmek amacıyla çalışmalar başlatacaklarını bildirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takdirleriyle 2024'ün "emekliler yılı" ilan edildiğini anımsatan Işıkhan'dan konuyla ilgili önemli açıklamalar geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, "Emekliler Yılı ile ilgili olarak birçok bakanlıkla, özel sektör kuruluşu ile protokollerimizi gerçekleştiriyoruz. Belli bir noktaya geldik. Yakın zaman içerisinde gazeteci ve basın mensuplarını davet edeceğiz ve bir lansman gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Vedat Işıkhan'dan 'Emekliler Yılı' açıklaması ile ilgili etiketler emekli Vedat Işıkhan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.