Bakan Varank'tan "16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım" diyen Kılıçdaroğlu'na: Azıcık haysiyetin varsa isimlerini saysana!

"Size sözüm söz 16 cumhurbaşkanı uçağını satacağım yangın söndürme uçağı alacağım. Bizim lükste gözümüz yok." diyen Kılıçdaroğlu'nun Adıyaman'a saati 12 bin dolar olan uçakla gittiği ortaya çıkmıştı. Kılıçdaroğlu'na seslenen Varank, "Azıcık onurun, azıcık haysiyetin varsa, Cumhurbaşkanlığı envanterinde olduğunu iddia ettiğin 16 tane uçağın isimlerini saysana" dedi.

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de yaptığı konuşmada "Size sözüm söz 16 cumhurbaşkanı uçağını satacağım yangın söndürme uçağı alacağım bizim lükste gözümüz yok. Cumhurbaşkanı mütevazi olacak." açıklamasında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasının ardından Adıyaman ziyaretine saati 12 bin dolar olan özel uçakla gittiği ortaya çıktı.

SAATİ 12 BİN DOLAR OLAN UÇAKLA ADIYAMAN'A GİTTİ

Kılıçdaroğlu'nun özel uçaklı seyahatine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, şunları söyledi:

"Size sözüm söz. 16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım. Bizim lükse filan ihtiyacımız yok. Cumhurbaşkanı dediğiniz mütevazıdır" diyen 7'li kaos koalisyonunun adayı Kılıçdaroğlu, bu akşam saati 12 bin dolar olan bu uçağa bindi ve Adıyaman'a gitti. İşte takiye tam olarak budur!"

BAKAN VARANK: AZICIK ONURUN HAYSİYETİN VARSA...

Varank'ın bu paylaşımına Kılıçdaroğlu'ndan cevap gelmezken bazı CHP'liler özel uçak kullanmanın maliyetinin fazla olmadığını söyleyerek bir kez daha iktidarı hedef aldı.

Varank'tan ise CHP'lilerin bu çıkışına yeni cevap geldi. Twitter hesabından konuya ilişkin yeni paylaşımlar yapan Bakan Varank şunları söyledi:

“Benim vergilerimle” diyerek cümleye başlayıp, tutarsızlığın daniskasını yapan müzmin muhalifler için bir kez daha yazayım:

Kılıçdaroğlu’nun aldığı 74 bin liralık milletvekili maaşını, 49 bin liralık emekli maaşını, partisine yapılan 1 milyar 44 milyon liralık hazine yardımını da vergilerimle ben ödüyorum. Ne olacak şimdi?

Azıcık onurun, azıcık haysiyetin varsa, Cumhurbaşkanlığı envanterinde olduğunu iddia ettiğin 16 tane uçağın isimlerini saysana Kılıçdaroğlu

Aldatmayı, yalan söylemeyi, iftirayı, kurusıkı sallamayı siyaset sanan, Türkiye'ye kaos düzeni vadeden 7'li koalisyona cevabı; 14 Mayıs'ta Allah'ın izniyle aziz milletimiz verecek!

 

 

Bakan Varank'tan "16 Cumhurbaşkanlığı uçağını satacağım" diyen Kılıçdaroğlu'na: Azıcık haysiyetin varsa isimlerini saysana! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Varank
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.