Bakan Pakdemirli, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara'da yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı. Bakan ayrıca, tedavisi tamamlanan kukumav kuşunu da tabiata saldı.

Bakan Pakdemirli, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü’nün, zorlu kış şartlarında yaban hayvanlarının aç kalmasını önlemek amacıyla ülke genelinde yürüttüğü doğaya yem bırakma çalışmalarına Başkent'te destek verdi.

DOĞAYA YEM BIRAKTI

Bakan Pakdemirli, Çubuk'ta bu kapsamda kar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için görevlilerle birlikte doğaya yem bıraktı. Bakan Pakdemirli, ilçedeki yaban koyunu çiftliğini de ziyaret ederek, hayvanları eliyle besledi.

KUKUMAV KUŞUNU TABİATA SALDI

Pakdemirli, ayrıca çeşitli sebeplerle tabiatta sayıları azalan ve nesli tükenme noktasına gelen kanatlı türler için kurulan üretme istasyonlarında üretilen sülünlerden de tabiata salım gerçekleştirdi. Pakdemirli, doğada yaralı bulunan ve tedavi edilen kukumav kuşunu da yeniden doğal yaşam alanına kavuşturdu.

(DHA)

Bakan Pakdemirli, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı ile ilgili etiketler Tarım ve Orman Bakanlığı Bekir Pakdemirli Tarım ve Orman Bakanı Ankara Çubuk kukumav
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.