Bakan Özer uyum haftası veliler ile bir araya geldi

2022-2023 eğitim- öğretim yılı uyum haftası çerçevesinde Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okul öncesi ve 1. sınıf öğrencilerinin velileri ile bir araya geldi.

2022-2023 eğitim- öğretim yılı uyum eğitimi eğitimi programı kapsamında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okul öncesi ve birinci sınıf öğrencilerinin velileri ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

Bakan Özer uyum haftası veliler ile bir araya geldi

Bakan Özer, uyum eğitimi kapsamında Çankaya Hamdullah Suphi İlkokulunu ziyaret etti,  çocuklarının okula ilk adımlarını atmasından heyecan duyan veliler ve öğrencileri ile tanışmanın heyecanını yaşayan öğretmenler ile bir araya gedi.

Bakan Özer uyum haftası veliler ile bir araya geldi ile ilgili etiketler MEB Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer uyum haftası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.