Bakan Kasapoğlu'ndan İBB'ye Abdi İpekçi Spor Salonu tepkisi: İsimler değişse de CHP’nin engel olma siyaseti değişmiyor

İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını durdurmaya çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tepki gösterdi. Bakan Kasapoğlu, 'İsimler değişse de CHP’nin engel olma siyaseti değişmiyor' ifadelerini kullandı ve ülkenin gururu sporcular yetiştirmeye, önlerine konan engelleri aşmaya kararlı olduklarını söyledi. Öte yandan İBB'nin Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatını niye engellediği merak ediliyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını durdurmaya çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterdi. 

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Kasapoğlu, “İsimler değişse de CHP’nin engel olma siyaseti değişmiyor. Bir belediye, millî başarılara ev sahibi olacak bir spor kompleksinden ne ister? Kimse meraklanmasın. Sporun başkenti İstanbul’umuzda ülkemizin gururu sporcular yetiştirmeye, önümüze konan engelleri aşmaya kararlıyız.” İfadelerini kullandı.

 

 Bakan Kasapoğlu'ndan İBB'ye Abdi İpekçi Spor Salonu tepkisi: İsimler değişse de CHP’nin engel olma siyaseti değişmiyor

 

Bakan Kasapoğlu'ndan İBB'ye Abdi İpekçi Spor Salonu tepkisi: İsimler değişse de CHP’nin engel olma siyaseti değişmiyor ile ilgili etiketler İstanbul İBB Abdi İpekçi Spor Kompleksi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.