Bakan Karaismailoğlu, İmamoğlu'na sert çıktı: Beceriksizliklerini kapatmak için uğraşıyorlar

Habertürk canlı yayınına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile aralarındaki gerginliğe de değinerek, "Bir tarafta 7/24 İstanbulluların hayatını kolaylaştırmak için çalışan bir bakanlık var, bir tarafta da keyif peşinde koşan bir ekip var. Beceriksizliklerini gizlemek için böyle boş laflarla karalamaya çalışmak onların kendi karakterlerini gösterir." dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Habertürk'te yayınlanan Kübra Par'la Açık ve Net programına konuk oldu.

Programda Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan ve gündemdeki konulara değinen Bakan Karaismailoğlu, son günlerde İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşanan gerginlik hakkında konuştu.

"Ekrem İmamoğlu'yla yaşanan gerginliğin sebebi ne? sorusuna yanıt veren Bakan Adil Karaismailoğlu, "Bizim kişilerle bir problemimiz yok. Bizim, yapması gereken işleri yapmayan kişilerin, İstanbul'a verlmiş olan sözleri, İstanbullular için yapmaları gereken işler var. Bunları gündem ediyoruz. Sonuçta bir tarafta 7/24 İstanbulluların hayatını kolaylaştırmak için çalışan bir bakanlık var, bir tarafta da keyif peşinde koşan bir ekip var. Bu beni rahatsız etmiyor, İstanbulluları rahatsız ediyor. Sonuçta onlar bizim muhattabımız değildir. Sonucunda beceriksizliklerini gizlemek için böyle boş laflarla karalamaya çalışmak onların kendi karakterlerini gösterir. Kötü söz sahibine aittir. Onlar bizim muhattabımız kesinlikle değildir. Karşımızda İstanbul için hiçbir şey yapmayan, yapılan işlerin işlerin üstüne çökmeye çalışan, yönettiğini zanneden bir kesim var İstanbul'da. Biz bunları dile getiriyoruz." dedi.

2024'TE İBB BAŞKAN ADAYI OLACAK MI?

Bakan Karaismaioğlu, Par'ın yönelttiği, "2024'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti'den aday olacak mısınız? Yaşanan gerginliklerin bununla ilgisi var mı?" sorusuna da şöyle cevap verdi:

"Şu anda bana kutsal bir görev verildi. Türkiye'nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanıyım. 84 milyona hizmet ediyorum. Bu gurur bana yeter. İstanbul'da bunun içinde. Bizim tek çabamız Türkiye'ye hizmet etmek. 84 milyonun içinde tabii ki İstanbul da var."

Bakan Karaismailoğlu, İmamoğlu'na sert çıktı: Beceriksizliklerini kapatmak için uğraşıyorlar ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gerginlik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.