Bakan Işıkhan'dan kısa çalışma ödeneği açıklaması! Eksik gün müjdesi verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteğinden yersiz yararlandığı tespit edilen 2 milyon çalışan için eksik bildirilen günleri tamamlama hakkı sağladıklarını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal devlet bilinciyle çalışan sigortalılarımızın yanında olduklarını belirterek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bakan Işıkhan'dan nakdi ücret desteği ve kısa çalışma ödeneği açıklaması

Bakan Işıkhan'dan nakdi ücret desteği ve kısa çalışma ödeneği açıklaması

'2 MİLYON ÇALIŞANIMIZ İÇİN EKSİK BİLDİRİLEN GÜNLERİNİ TAMAMLAMA HAKKI SAĞLADIK'

Açıklamada, "Bu kapsamda pandemi döneminde çalışma hayatını ve istihdamı korumak amacıyla oluşturulan kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteğinden yersiz yararlandığı tespit edilen yaklaşık 2 milyon çalışanımız için eksik bildirilen günlerini tamamlama hakkı sağladık" ifadelerini kullandı.

Bakan Işıkhan'dan kısa çalışma ödeneği açıklaması! Eksik gün müjdesi verdi - Resim : 2

Bakan Işıkhan'dan kısa çalışma ödeneği açıklaması! Eksik gün müjdesi verdi ile ilgili etiketler Ödeme Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.