Bakan Bolat duyurdu! Kapıkule'de 13,2 milyon TL değerinde kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Kapıkule Gümrük Kapısı’nda düzenlenen operasyonda 13 milyon 220 bin Türk Lirası değerinde kaçak elektronik sigara ve aksamı ele geçirildiğini duyurdu. İşte detaylar...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Kapıkule Gümrük Kapısı’nda düzenlenen operasyonda 13 milyon 220 bin Türk Lirası değerinde kaçak elektronik sigara ve aksamı ele geçirildiğini duyurdu.

Bakan Bolat duyurdu! Kapıkule'de 13,2 milyon TL değerinde kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Bakan Bolat sosyal medya hesabında konuyu ilişkin şunları söyledi:

"Gümrük Muhafaza ekiplerimiz Kapıkule Gümrük Kapısı’nda gerçekleştirdiği operasyonla 13 milyon 220 bin Türk Lirası değerinde kaçak elektronik sigara ve aksamı ele geçirdi.

Gümrük Muhafaza Teşkilatımız, kaçakçılıkla mücadele kapsamında titiz ve özverili çalışmaları neticesinde ülkemize yasal olmayan yollarla getirilmeye çalışılan, halk sağlığını etkilemeye yönelik yapılan kaçakçılık girişimlerinin önüne geçmeye devam etmektedir.

Operasyonu gerçekleştiren çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Bakan Bolat duyurdu! Kapıkule'de 13,2 milyon TL değerinde kaçak elektronik sigara ele geçirildi ile ilgili etiketler ekonomi Ticaret Bakanlığı Ömer Bolat
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail'in Lübnan'ın güneyine yönelik hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu bildirildi

İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki 3 katlı bir binaya düzenlediği hava saldırısında ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.