Bakan Betül Sayan Kaya talimat verdi... Küçük kardeşinin yanında uyuşturucu krizine giren genç her yerde aranıyor... / VİDEO

Türkiye'de bir genç sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında "zombi hapı" olarak bilinen flakka isimli uyuşturucuyu kullandı ve bu deneyimini takipçileri ile paylaştı. Sentetik uyuşturucuyu küçük yaştaki kardeşinin yanında kullanan genç, maddeyi kullandıktan sonra krize girdi ve kardeşine korku dolu anlar yaşattı! Isparta'da gerçekleştiği öne sürülen olayın SuperHaber tarafından gündeme getirilmesi üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı konuya el koydu. Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, olayın soruşturulması için bizzat talimat verdi.

Türkiye birkaç gündür canlı yayında flakka şokunu konuşuyor... İddiaya göre; Isparta'da yaşayan bir genç sosyal medyadan yaptığı canlı yayında flakka olarak bilinen sentetik uyuşturucuyu denedi.

Videonun sonunda fenalaşan genç, yanında bulunan ve kardeşi olduğu anlaşılan küçük çocuğa, "Canlı yayını kapat. Ambulansı ara" dedi. Kamera kaydında, şahsın, uyuşturucu maddenin etkisiyle kardeşine korku dolu anlar yaşattığı da görüldü.

Olayın SuperHaber tarafından gündeme getirilmesi üzerine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı devreye girdi.

Konu ile bizzat yakından ilgilenen Aile Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, kardeşinin yanında uyuşturucu kullanan gencin bulunması için talimat verdi.

frfkjregreh

Bakanlığın, uyuşturucu batağına sürüklenen gence tıbbi, kardeşine ise psikolojik destek sağlamayı hedeflediği öğrenildi.

İŞTE O KORKUNÇ OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ;

Bakan Betül Sayan Kaya talimat verdi... Küçük kardeşinin yanında uyuşturucu krizine giren genç her yerde aranıyor... / VİDEO ile ilgili etiketler uyuşturucu Isparta canlı yayın flakka aile bakanı betül sayan kaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.