Bahçeli'den 'Semra Güzel' tepkisi: TBMM'de terörist istemiyoruz!

SuperHaber'in haberiyle gündeme gelen HDP'nin Semra Güzel skandalı siyasetin bir numaralı gündemi olmaya devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Biz, TBMM'de terörist istemiyoruz. Biz, terör örgütüne eleman devşiren, sözde Kürdistan propagandasıyla sabırlarımızı kevgire çeviren HDP'yi, Türk siyaset ve demokrasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz" dedi.

Türkiye, Semra Güzel gerçeğini SuperHaber'den öğrendi. Terör kampında terörist sevgilisiyle fotoğrafları ortaya çıkan HDP'li vekile tepkiler çığ gibi büyüyor. 

"DOKUNULMAZLIĞI DERHAL KALDIRILMALI"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlığı derhal kaldırılmalı" dedi.

Türk milletinin, terörizmin hain planlarına, terör örgütlerinin kanlı saldırılarına baş eğmeyeceğini ve diz çökmeyeceğini söyleyen Bahçeli, terörizmin hiçbir şekli, türü ve türevinin, masum ve meşru olmadığını vurguladı.

"TBMM'DE TERÖRİST İSTEMİYORUZ"

Bahçeli, Türkiye'nin öncelikli sorununun, sorunlar piramidinin zirvesine oturmuş "bölücü terör" olduğunu dile getirdi:

"Biz, TBMM'de terörist istemiyoruz. Biz, terör örgütüne eleman devşiren, sözde Kürdistan propagandasıyla sabırlarımızı kevgire çeviren HDP'yi, Türk siyaset ve demokrasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. Anayasa Mahkemesi'nin görevini de bihakkın yapmasını bekliyoruz."

"TERÖR UZANTILARININ TBMM'DEKİ BULUNMASI ZULÜMDÜR, ZİLLETTİR"

"İblis'e piyonluk yapan bölücü terör uzantılarının, tertemiz millet iradesiyle tecelli etmiş, ordular kurup, ordular yönetmiş, Milli Mücadele'yi cesaretle yürüterek devlet kurmuş TBMM'de bulunması züldür, zulümdür, zillettir" diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"BU NE PİŞKİNLİKTİR?"

"Mehmetlerimize kurşun sıkan hainlerle düşüp kalkacaklar, terör kamplarında ideolojik ve silah eğitimi alacaklar, sonra da karşımıza geçip demokrasi, özgürlük, insan hakları, barış ezberlerini utanmadan sıkılmadan arka arkaya sıralayacaklar, bu ne kepazeliktir? Bu ne pişkinliktir? Bu ne pervasızlıktır?"

Bahçeli, Semra Güzel'in dokunulmazlığının derhal kaldırılmasını istedi

"29 Nisan 2017'de Adıyaman merkeze bağlı Akçalı kırsalında Türk Silahlı Kuvvetlerimizin operasyonuyla imha edilen dört teröristten birisi olan 'Koçero Meleti' kod adlı Volkan Bora ile şu anda HDP Diyarbakır Milletvekili olan bir kadının nasıl karanlık münasebet kurduğu deşifre olmuştur. Bu bölücü milletvekili hakkında lazım gelen hukuki takibat, dokunulmazlığının kaldırılmasıyla ilgili tasarruf derhal temin ve tekemmül etmelidir. Terörist sevdalıları, Meclis koridorlarındadır. Kamplara gidip gelen insanlık defoları, ihaneti tevzi eden terör trafoları, Meclis sıralarındadır. Bu kadar şehit veriyoruz, bu kadar acı yaşıyoruz, bir HDP'linin çıkıp da terör saldırılarını kınadığını, şehitlerimize rahmet dilediğini, hunhar eylemleri reddettiğini bileniniz, işiteniniz var mıdır?

 

Bahçeli'den 'Semra Güzel' tepkisi: TBMM'de terörist istemiyoruz! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli semra güzel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.