Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun fatura provokasyona tepki: İl teşkilatlarımız kandil göndersin. Nasıl olsa Kandil'e yabancı değil!

MHP Lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun 'Elektrik faturasını ödemeyeceğim.' provokasyonuna sert tepki gösterdi. "Sivil itaatsizlik maskesi altına iliştirilmiş bir isyan denemesidir." diyen Bahçeli, "Her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu'na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil'e yabancı değildir." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün sosyal medya hesabından yayınladığı video kayıtta 'Elektrik faturamı ödemeyeceğim.' diyerek provokasyon yapmasına MHP Lideri Devlet Bahçeli'den tepki geldi. 

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu video kaydı yapmaya iyice merak sardı." diyen Bahçeli, "Gördüğüm kadarıyla bu alanda sivrildikçe sivriliyor, sürekli gelişme kaydediyor! Önünün açık olduğunu düşünüyorum. Ne yapsın fukara, akşamları can sıkıntısına başka türlü çözüm bulamıyor." dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin paylaşımları şöyle:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'yle birlikte muhterem eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin KOVİD-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı geçmiş olsun dileklerimi ve halisane dualarımı bahusus paylaşıyor, Allah'tan sağlık ve sıhhat niyaz ediyorum.

Söz konusu hastalığı hafif geçirmeleri ve çalışmalarını evlerinde sürdürüyor olmaları yegâne tesellimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Muhterem Hanımefendi başta olmak üzere, Rabbim virüse yakalanan herkese 'Eş-Şafi' ismi hürmetine şifalar nasip etsin inşallah.

Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar'ın KOVİD-19 test sonucu pozitif çıkmasından dolayı geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum. Genel sağlık durumunun iyi olmasından memnuniyet duymakla birlikte hastalığı kısa sürede yeneceğine inanıyorum.

"AKŞAMLARI CAN SIKINTISINA BAŞKA TÜRLÜ ÇÖZÜM BULAMIYOR"

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu video kaydı yapmaya iyice merak sardı. Gördüğüm kadarıyla bu alanda sivrildikçe sivriliyor, sürekli gelişme kaydediyor! Önünün açık olduğunu düşünüyorum. Ne yapsın fukara, akşamları can sıkıntısına başka türlü çözüm bulamıyor.

"BOĞULDUĞU DENİZDE YILANA SARILARAK KIYIYA ÇIKACAĞINI ZANNEDİYOR"

Ancak tehlikeli sularda kulaç atıyor, can simitsiz şekilde derinlere dalıyor ve boy veriyor. Maazallah boğulma riski taşıdığını da göremiyor. Düştüğü denizde yılana sarılarak kıyıya çıkacağını zannediyor. Basiret bağlandı mı ne söylense boş, hangi tembih yapılsa boşunadır.

"BU TEHDİTKAR MEYDAN OKUMAYA GÖZ YUMULAMAZ"

Dün akşam yine kameranın karşısına geçip "elektrik faturasını ödemeyeceğini" ifade ve iddia etmiş. İlk olarak bu bir tercihtir, ikinci olarak ve daha vahimi sivil itaatsizlik maskesi altına iliştirilmiş bir isyan denemesidir. Bu tehditkâr meydan okumaya göz yumulamaz.

"FATURAYI ÖDEMEZSE ELEKTRİĞİ KESİLMELİDİR"

Faturayı ödemezse elektriği kesilmelidir. Günü geldiğinde kuzu kuzu ödeyeceğini, tam tersi bir gelişme olursa milletin bunu ödettireceğini biliyor ve inanıyoruz. Yine de karanlıkta kalmasına gönlüm razı olmuyor. Vicdanı karanlık olsa da, evinin karanlığa gömülmesine üzülürüm.

"HER İL TEŞKİLATIMIZ KILIÇDAROĞLU'NA KANDİL GÖNDERSİN, KANDİL'E YABANCI DEĞİL"

Bu kapsamda, her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu'na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil'e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil'in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun fatura provokasyona tepki: İl teşkilatlarımız kandil göndersin. Nasıl olsa Kandil'e yabancı değil! ile ilgili etiketler fatura Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu bahçeli elektrik faturası provokasyon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.