Bahçeli neden Tarkan'a cephe almadı? İşte nedeni...

Ahmet Hakan: Fethi Bey... Nihal Atsız yoldaşıdır. Türkçüdür. Komünizmle Mücadele Dernekleri’nin önemli isimlerindendir. Şairdir. Siyasetçidir. Devlet Bahçeli, Fethi Tevetoğlu’nu çok sever.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu hafta partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada gündeminde Tarkan'ın tartışma yaratan şarkısı "Geççek" vardı.

MHP lideri Bahçeli, beklenin aksine Tarkan hakkında ılımlı mesajlar verdi ve şarkı sözlerinde Covid-19 döneminin kastedildiğini belirtti.

Bir şarkı sözünden yeni bir kutuplaşma sayfası açmanın kimseye faydası olmayacağını söyleyen MHP lideri, "Tarkan'dan zilletin Tarzan'ı çıkartılamaz" şeklinde konuştu.

Bahçeli'nin, beklenenin aksine, Tarkan'a yönelik neden sert bir tutum takınmadığını mercek altına alan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise bugünkü köşe yazısında konuya açıklık getirdi.

Hakan, Tarkan'ın dedesinin kardeşi olan Fethi Tevetoğlu’na Bahçeli'nin muhabbetinden bahsederek şu ifadeleri kullandı;

"Tarkan’ın dedesinin kardeşi Fethi Tevetoğlu’dur.

Fethi Bey...

Nihal Atsız yoldaşıdır. Türkçüdür. Komünizmle Mücadele Dernekleri’nin önemli isimlerindendir. Şairdir. Siyasetçidir. Türkeş’le birlikte Irkçılık-Turancılık Davası’nda yargılanmıştır. Türkçü mücadelenin içinde yer almıştır. Adalet Partisi’nde ve Demokrat Parti’de siyaset yapmıştır.
Devlet Bahçeli, Fethi Tevetoğlu’nu çok sever.

Büyük hürmeti vardır Fethi Bey’e... Şiirlerini bilir ve okur. Sık sık kendisinden söz eder. Tarkan vesilesiyle birkaç kez Fethi Bey’den söz etmişliği vardır.

Muhalefetin seçim şarkısına dönüştürmek istediği Tarkan’ın son şarkısıyla ilgili olarak Devlet Bey’in yaklaşımını şöyle formüle etmek mümkün:

Tarkan’a karşı alabildiğine müşfik... Tarkan’ın şarkısını hükümete karşı kullananlara karşı alabildiğine sert...

Devlet Bey’in Tarkan’a yönelik müşfik yaklaşımında...

Tarkan’ın dedesinin kardeşi Fethi Tevetoğlu’nun hatırı var.

Sırf bu yüzden Devlet Bey, Tarkan’a sonsuz bir kredi açmış gibi görünüyor."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

 

Bahçeli neden Tarkan'a cephe almadı? İşte nedeni... ile ilgili etiketler Tarkan Devlet Bahçeli Geççek köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.