Bafetimbi Gomis geri mi dönüyor? Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi

Galatasaray'da 2017-18 sezonunda gol kralı olan, şampiyonluk yaşayan, giderken de 6 milyon euro para kazandıran Bafetimbi Gomis, Florya'ya geri dönebilir. 36 yaşındaki futbolcu için Galatasaraylı taraftarlar Twitter'da #BackToGalatasarayBafe etiketiyle kampanya başlattı. Kısa sürede yüzlerce tweet atılınca iş ciddiye bindi.

Galatasaray'ın unutulmaz golcülerinden Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı takıma geri dönebilir.

2017-18 sezonunda 33 maçta 29 golle gol kralı olan ve Galatasaray'ın şampiyonluğunda aslan payının sahibi olan Gomis, Florya'ya geri dönmek istiyor.

Fransız santrforun menajeri Patrick Mendy, Fanatik'e yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan'ın Al Hilal kulübünden ayrılan Gomis'in Galatasaray'a dönmekten mutluluk duyacağını söyledi.

Mendy, "Galatasaray'a kapımız açık ve ne olacağını göreceğiz. Eğer onu isterlerse G.saray ile yarım kalan hikayeyi tamamlamak adına dönmekten kesinlikle mutlu olacak" dedi.

Temmuz 2017'de Galatasaray'ın Swansea'den 2.5 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Bafe, Sarı Kırmızılı ekipte geçirdiği 1 sezonda attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelmişti.

Giderken de 6 milyon euro para kazandıran 36 yaşındaki futbolcu için Galatasaraylı taraftarlar Twitter'da #BackToGalatasarayBafe etiketiyle kampanya başlattı. Kısa sürede yüzlerce tweet atılınca iş ciddiye bindi.

Bu sezon golcülerinden istediği verimi alamayan Galatasaray'da yeni teknik direktör Domenec Torrent'in vereceği rapora göre Bafetimbi Gomis en az 6 aylığına geri dönebilir.

Gomis, Al Hilal formasıyla çıktığı 147 maçta 107 gol ve 16 asistlik performans sergiledi. Suudi ekibi bu sezon Asya Şampiyonlar Ligi'nde 1991, 2000 ve 2019'un ardından 4. kez Asya'nın en büyüğü olurken 10 maçta 6 gol, 2 asistle oynayan Bafetimbi Gomis, kazanılan zaferde başrol oynayan isim oldu.

 

Bafetimbi Gomis geri mi dönüyor? Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi ile ilgili etiketler Galatasaray bafetimbi gomis
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.