Bacağı kaşınan kız doktora gittiğinde acı gerçeği öğrendi!

ABD'de yaşayan 8 yaşındaki Abri Bentley, kaşıntı sebebiyle gittiği doktorda şok bir gerçekle karşılaştı. Abri’ye, kemik ve yumuşak hücrelerde rastlanan ölümcül bir tümör türü olan Ewing sarkoma teşhisi koyuldu. Hastalıkla amansız bir mücadeleye giren Abri, duruşuyla sonunda hastalığı yendi ve herkese örnek oldu.

ABD’de yaşayan Bentley ailesi küçük kızlarının bir gece uyanıp ağlamaya ve bağırmaya başladığını duyunca endişe içinde kaldı. İlk başta ne olduğunu anlayamayan aile bir kez daha aynı sorunla karşılaşınca 8 yaşındaki kızları Abri Bentley’i acile götürdüler. Bacağının acıdığını söyleyen Abri’ye doktorlar ağrı kesici verip evine yolladı.

asdasdfsdfasd

Ancak Abri’nin bacağı geçmedi ve daha da ağrımaya başladı. Hemen başka bir hastanenin yolunu tutan aile yapılan biyopsi sonrası acı gerçeği öğrendi. Abri'ye, kemik ve yumuşak hücrelerde rastlanan ölümcül bir tümör türü olan Ewing sarkoma teşhisi koyuldu.

asdasdasdadsada

Hastalıkla amansız bir mücadeleye giren Abri, 17 seans kemoterapi gördü. Daha sonra doktorlar Abri'nin kaval kemiğini tamamen almak zorunda kaldı.

asddsadsdasdas

Bir donör sayesinde Abri’nin bacağına, donörün kolundan alınan örnek nakledildi. Yaşanan sıkıntılara aldırış etmeyen ve gülümsemesini yüzünden düşürmeyen küçük kız sonunda hastalığı yendi ve herkese duruşu ile örnek oldu.

asdasdasdsadasdasdsa

Bacağı kaşınan kız doktora gittiğinde acı gerçeği öğrendi! ile ilgili etiketler tümör sürekli kaşınan kız acı gerçek öğrendi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.