Babil 2. bölüm fragmanı izle! İrfan uçurumda!

Babil 2. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının yeni dizisi Babil, bu akşam ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İlk bölümde bütün dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. İrfan'ın çocuğu ile verdiği mücadele herkesi derinden yaraladı. Babil 2. bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Babil 2. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Babil 2. bölüm fragmanı izle! İlk bölümde bütün dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. İrfan'ın çocuğu ile verdiği mücadele herkesi derinden yaraladı. Babil 2. bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Star TV ekranlarının yeni dizisi Babil, bu akşam ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İşte Babil 2. bölüm fragmanı izlemek için detaylar haberimizde...

Star TV ekranlarının yeni dizisi Babil, bu akşam yayınlanan ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu ve Birce Akalay gibi birçok tecrübeli ismin yer aldığı Babil dizisi, yayınlandığı saatlerde sosyal medyayı da salladı. Sosyal medya kullanıcıları, "Babil" etiketi altında binlerce paylaşım yaparak, diziyi Twitter dünya gündeminde birinci sıraya kadar taşıdılar.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, Halit Ergenç ve Birce Akalay'ın yer aldığı sahneleri paylaşarak dizi hakkında olumlu paylaşımlar yaptı.

BABİL 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

Babil 2. bölüm fragmanı izle! İrfan uçurumda! ile ilgili etiketler Star TV Babil televizyon reyting fragman yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.