Babası PKK tarafından şehit edilmişti! Yürek yangını soğumaz bu kızın!

Babası PKK tarafından Mardin Nusaybin'de şehit edilen gazeteci Gülay Demir, sosyal medya hesabından paylaşım yapan HDP eski eş ele başlarından Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a öfkesini dile getirdi.

Gazeteci Gülay Demir, sosyal medya hesabından HDP eski eş ele başlarından Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın fotoğraflı paylaşımına tepki gösterdi.

"NEFRETİME LAYIK GÖRMÜYORUM SİZİ"

Bir şehit kızı olan Gülay Demir, içindeki baba acısıyla PKK'ya kucak açan HDP'li Demirtaş için "Nefretime layık görmüyorum sizi, Rabbim şahit ölmenizi de asla dilemedim ama yüreğimin yarısını soğuk toprağa defnederken ellerimle, ömür boyu karanlık zindanlarda kalmanızı dilerim." ifadelerini kullandı.

 

 

O konuştu, Türkiye ağladı: İşte gazeteci Gülay Demir'in öyküsü...

BABASI MEHMET ŞİRİN DEMİR ŞEHİT DÜŞTÜ

Gazeteci Gülay Demir'in babası Mehmet Şirin Demir, Mardin Nusaybin’de esnaflık yaparken Barış Pınarı harekâtı sırasında YPG’nin sınır ötesinden attığı havanların isabet etmesi sonucunda şehit olmuştu.

O konuştu, Türkiye ağladı: İşte gazeteci Gülay Demir'in öyküsü...

Babasının vefatının ardından Gülay Demir, verdiği bir röportajda "Yetimliğin adının babasızlık olduğunu öğrendim, özlemin ne olduğunu anladım” diyerek içindeki tarifsiz acıyı dile getirmeye çalışmıştı.

O konuştu, Türkiye ağladı: İşte gazeteci Gülay Demir'in öyküsü...

Gazeteci Gülay Demir, babasının şehit edilmesinin ardından her fırsatta, her platformda içindeki yürek yangınını ve PKK'ya olan nefretini dile getirdi. 

Babası PKK tarafından şehit edilmişti! Yürek yangını soğumaz bu kızın! ile ilgili etiketler PKK Mardin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.