Babaannesinin vefatıyla yıkılan Özge Borak'tan duygulandıran paylaşım

41 yaşındaki oyuncu Özge Borak'ın bir süredir yoğun bakımda tedavi gören babaannesi Neriman Borak geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Özge Borak'ın babaannesi bugün son yolculuğuna uğuranacak. Büyük bir üzüntü yaşayan Borak, duygularını sosyal medya hesabından dile getirdi.

Daha önce Bülent Şakrak ve Ata Demirer ile iki evlilik yapan, Menajerimi Ara, İstanbullu Gelin, Dedemin Fişi, Eyvah Eyvah, Ihlamurlar Altında gibi yapımlarda rol alan Özge Borak, yoğun bakımda tedavi gören babaannesinin entübe edildiğini duyurmuştu. "Babaannem üç gündür yoğun bakımda ve dün entübe edildi. Eş, dost, arkadaş, akraba araya ve soran herkese hem teşekkür etmek hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun var olun. Ailece biz de bekliyoruz, eksik olmayın" şeklinde Instagram sayfasından bir paylaşımda bulunan Borak'ın babaannesinden günler sonra ise acı haber gelmişti.


Özge Borak, babaannesi Neriman Borak'ın vefat ettiğini ''Günlerdir yoğun bakımda olan canım babaannem bugün vefat etti. Eş, dost, arkdaş, akraba arayan soran herkese yine hem teşekkür etmek; hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun, var olun. İstanbul dışından gelecek yakınlarımızı bekliyoruz. Cenaze töreni için gün, saat, yer belli olduğunda haber vereceğiz'' sözleriyle duyurmuştu.

BABANNESİ BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK


Babaannesinin vefatıyla yıkılan Özga Borak, üzüntüsünü takipçileriyle paylaştı. Bugün babaannesini toprağa verecek olan oyuncu, ''Biliyorum elini öpemeyeceğim, pamuk gibi saçlarına dokunamayacağım bir daha, anlattığı hikayeleri dinleyemeyecek, oturduğu yerden dans edişine gülemeyeceğim'' şeklindeki sözleriyle yürekleri dağladı.

 ÖZGE BORAK

Babaannesiyle çekilen bir karesini yayınlayan ve sözlerine ''Öncelikle bilmenizi isterim ki; şarkı acıyı katmerlemek için değil, aksine sürece sabretmek içindir. Hepimizin yaraları, acıları var. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Son bir aydır kalplerimize düşen ateşle yanıyoruz. Herkesin kendi derdi de var elbet. Mesela biz ailece yarın defnedeceğimiz babaannemin gidişine de yanıyoruz.'' diye başlayan oyuncu, açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı: ''Bir yaprak daha düştü yere. Biliyorum elini öpemeyeceğim, pamuk gibi saçlarına dokunamayacağım bir daha, anlattığı hikayeleri dinleyemeyecek, oturduğu yerden dans edişine gülemeyeceğim, her humus yaptığımda ‘bi lokma daha koy’ dediğini duyamayacağım artık. Ama hepsi burada, hafızamda. Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum kendi kendime. Velhasılı kağıt kesiği acılarımız can yakıyor, yanıyor kendi derdiyle hepimizin kalpleri. Ama bak ne diyor; kül olur kalbindeki zamanla. Bu bir süreç, sabredeceğiz. Önce biraz yanacağız evet, madem ateş düştü, bırakalım da yanalım. Onu da yaşayalım. Yok saymadan, olduğu gibi. Çocukluğumuz geride kalacak belki, ama zamanla yana yana kül olduğunda ateşimiz, biraz daha büyüyeceğiz.. ❤️''

Özge Borak'ın 6 Mart günü tedavi gördüğü hastanede hayata veda eden babaannesi Neriman Borak bugün ailesi ve yakınları tarafından son yolculuğuna uğuranacak.

Babaannesinin vefatıyla yıkılan Özge Borak'tan duygulandıran paylaşım - Resim : 4

Koreograf ve oyuncu Selçuk Borak (71) ile oyuncu kızı Özge Borak

Babaannesinin vefatıyla yıkılan Özge Borak'tan duygulandıran paylaşım ile ilgili etiketler Özge Borak cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.