Özge Borak'ın babaannesi Neriman Borak hayata veda etti

Oyuncu Özge Borak geçtiğimiz günlerde babaannesi Neriman Borak'ın yoğun bakımda tedavi gördüğünü ve entübe edildiğini duyurmuştu. Özge Borak aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü oyuncunun babannesi Neriman Borak vefat etti.

Oyuncu Özge Borak geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak babaannesinin sağlık durumuyla ilgili gelişmeyi paylaşmıştı. Babaannesinin yoğun bakımda tedavi gördüğünü duyuran Borak, "Babaannem üç gündür yoğun bakımda ve dün entübe edildi. Eş, dost, arkadaş, akraba araya ve soran herkese hem teşekkür etmek hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun var olun. Ailece biz de bekliyoruz, eksik olmayın" ifadelerini kullanmıştı.


CENAZE TÖRENİ BİLGİLERİ HENÜZ NETLEŞMEDİ

Borak'ın babaannesi Neriman Borak'tan acı haber geldi. Ünlü oyuncu, Instagram sayfasından yaptığı yeni bir paylaşımla Neriman Borak'ın vefat ettiğini duyurdu: ''Günlerdir yoğun bakımda olan canım babaannem bugün vefat etti. Eş, dost, arkdaş, akraba arayan soran herkese yine hem teşekkür etmek; hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun, var olun. İstanbul dışından gelecek yakınlarımızı bekliyoruz. Cenaze töreni için gün, saat, yer belli olduğunda haber vereceğiz''

Özge Borak'ın babaannesi Neriman Borak hayata veda etti - Resim : 2


Daha önce Bülent Şakrak ve Ata Demirer ile iki evlilik yapan 41 yaşındaki oyuncu Özge Borak aralarında Menajerimi Ara, İsanbullu Gelin, Eyyvah Eyvah, Ihlamurlar Altında gibi yapımların da bulunduğu çok sayıda dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda rol almıştı.

Özge Borak'ın babaannesi Neriman Borak hayata veda etti ile ilgili etiketler Özge Borak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.