Baba İdris Arslan’dan SuperHaber’e özel yeni açıklamalar! "17 yıldır işin peşindeyim!”

Maltepe Cezaevi’nde intihar ettiği açıklanan Danıştay saldırganı Alparslan Arslan’ın ölümü tartışılıyor. SuperHaber’e konuşan baba İdris Arslan yeni açıklamalar yaptı. Baba Arslan, ”17 yıldır işin peşindeyim.Sesimizi kimseye duyuramadık.”dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye 17 Mayıs 2006’da Ankara’ da Danıştay İkinci Dairesi'ne yapılan silahlı saldırı sarsılmıştı.

DANIŞTAY SALDIRISI GÜNDEM OLMUŞTU

Avukat olan Alparslan Arslan’ın yaptığı saldırıda, dört Danıştay üyesi yaralanmış ve hakim Mustafa Yücel Özbilgin hayatını kaybetmişti.Saldırıdan sonra sanık Arslan’ın ifadesi ile yapılan araştırmalarda Danıştay'daki kanlı saldırıya giden sürecin Danıştay 2. Dairesinin 8 Şubat 2006'da verdiği başörtüsü kararıyla başladığı ortaya çıkmıştı.

 


ALPARSLAN ARSLAN’IN ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ Mİ?

Uzun süre yargılanan Arslan cezası onaylandıktan sonra Ankara Sincan Cezaevi’ne konulmuştu. Burada koğuşta yangın çıkaran ve açlık grevi yapan Arslan İstanbul Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti Arslan tedavisinin ardından Maltepe Cezaevi’ne konulmuştu.

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre Maltepe Ceazevi’n de yatan ve ailesi dahil,hiç kimse ile görüşmeyen ve tek kişilik bir yerde kalan Arslan’ın ve intihar ettiği açıklandı.

 


BABA ARSLAN: SESİMİZİ KİMSEYE DUYURAMADIK!

Danıştay saldırganı Alparslan Arslan’ın babası İdris Arslan,oğlunun ölüm haberini aldıktan sonra gece SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel’e konuşmuştu.

”Oğlum intihar etmedi,öldürüldü!” diye açıklama yapan baba İdris Arslan yeni açıklamalarda bulundu.

Baba Arslan,”Sesimi kimseye duyuramadım.”dedi.

Arslan konuşmasının devamında, ”Benim oğlum intihar etmedi.Ben oğlumun öldürüldüğünü düşünüyorum. Benim oğlum öldürüldü. Bize intihar ettiği söylendi ,ancak ben oğlumun intihar ettiğine inanmıyorum. Çocuk değilim,17 yıldır işin peşindeyim.Yani ben parçaları biriktiriyorum. Parçaları birleştirdiğim zaman olup bitenleri gayet iyi okuyabiliyorum. Adalet Bakanlığı’nın hasta mahkumların tahliyesi ile ilgili geçen Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe yazdım. Tahliyesini bekliyorduk. Sesimizi duyuramadık. Bağırdım,çağırdım,anlattım,söyledim, Cumhurbaşkanına, Fuat Oktay’a, Binali Yıldırım’a, Muhsin Yazıcıoğlu’na, gördüğüm milletvekillerine bakanlara…Kimi yakaladıysam söyledim.Durumu anlattım ama sesimi duyuramadım.” ifadelerini kullandı. 

İkindi namazı sonrası Ihlamurkuyu Camii’nde cenaze namazı kılınacağını belirten baba ayrıca, “Gasılhaneden çıktım.Cenaze namazı kalınacak ikindi namazı sonrası. Daha sonra Çekmeköy Mezarlığı’n da toprağa vereceğiz. Bugün emniyet gittim ifade verdim. Oğlumu içeride öldüler.” dedi. 

 

 

Baba İdris Arslan’dan SuperHaber’e özel yeni açıklamalar! "17 yıldır işin peşindeyim!” ile ilgili etiketler Danıştay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.