Baba Dizisinin Büşra'sı Özge Yağız Kimdir? Özge Yağız Sevgilisi Kim?

Özge Yağız Baba Dizisi ile ekrana dönüyor. Yemin, Sol Yanım ve İçimizden Biri dizileriyle büyük çıkışlar yakalayan oyuncu bu kez Haluk Bilginer'in partneri oldu. Dizide Büşra karakterini canlandıracak Özge Yağız kimdir, Özge Yağız sevgilisi kim? İşte detaylar...

Ay Yapım imzalı Baba dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor. Geri sayımın sürdüğü Baba dizisi sosyal medyada da oldukça sık konuşulmaya başlandı. Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken projede Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız yer alıyor.

Özge Yağız'ın hayat verdiği Büşra karakteri Tolga Sarıtaş'ın canlandıracağı Kadir'in kız kardeşi olarak karşımıza çıkacak. Ancak bunun ötesinde şimdiden Özge Yağız'ın özel hayatı da araştırmalara konu oldu.

Baba Dizisinin Büşra'sı Özge Yağız Kimdir? Özge Yağız Sevgilisi Kim?

Özge Yağız Sevgilisi Kim?

Yemin dizisinde rol arkadaşı Gökberk Demirci ile sevgili olan Özge Yağız 10 Nisan 1997 doğumludur. Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi mezunudur.

İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında yayınlanan Adını Sen Koy ile yaşayan Yağız, 2019'da başrol karakteri olan Reyhan'a hayat verdiği Yemin dizisi ile adını daha çok duyurmasının ardından, 2020-2021 yılları arasında ekranlara gelen Sol Yanım dizisinde rol aldı.

Baba Dizisinin Büşra'sı Özge Yağız Kimdir? Özge Yağız Sevgilisi Kim? ile ilgili etiketler özge yağız sevgilisi Özge Yağız kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

Su altında mezarlık, medrese, asma köprü... AFAD ekibi Diyarbakır'da görüntüledi!

Diyarbakır'ın Eğil ilçesindeki Dicle Baraj Gölü'nde eğitim dalışı yapan AFAD ekibi, su altındaki eski asma köprü, medrese, mezarlık gibi birçok tarihi yapıyı görüntüledi.