Baba Dizisinde Kadir ve İlhan Rekabeti Başlıyor! Baba 3. bölümde Neler Olacak?

Henüz iki Bölüm yayınlanmasına rağmen Baba dizisi her sahnesiyle ilgi çekmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kadir ve Selvi aşkına şahit olan izleyici bir yandan da Emin Saruhanlı'nın İlhan ile olan çatışmasını izledi. İşte Baba yeni bölüm fragmanı...

Salı akşamlarının merakla beklenen dizisi Baba Son bölümüyle yine reytinglerin altını üstüne getirdi. Saruhanlı ailesinin Ödemiş'ten İstanbul'a taşınması ve alışmay çalıştığı hayat bir yanda diğer yanda ise Ödemiş'te kalarak eski aşkı Selvi'nin peşinde olan Kadir... Baba Dizisinde Kadir ve İlhan Rekabeti Başlıyor! Baba 3. Bölümde Neler Olacak?

Baba Dizisinde Kadir ve İlhan Rekabeti Başlıyor!

Baba dizisinde Tolga Sarıtaş'ın hayat verdiği Kadir'in Selvi ile karşılaştığı ve karşılıklı şiir okuduğu sahneler sosyal medyanın gündemindeydi. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanında Kadir'in İstanbul'a şirkete girdiği görülüyor. Dolayısıyla gelecek bölümlerde İlhan ve Kadir rekabetini izleyebiliriz.

Baba Dizisinde Kadir ve İlhan Rekabeti Başlıyor! Baba 3. bölümde Neler Olacak?

Özge Yağız'ın oynadığı Büşra ise yakın dönemde İlhan ile aşk yaşayabilir. İşte Baba dizisi 3. bölüm fragmanı...

 

 

Baba Dizisinde Kadir ve İlhan Rekabeti Başlıyor! Baba 3. bölümde Neler Olacak? ile ilgili etiketler baba dizisi fragman baba 3. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.