Baba dizisi nerede çekiliyor? Reşat Paşa Konağı nerede, hangi ildedir?

Show TV ekranlarında ilk bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkacak olan Baba dizisinin çekim yerleri merak ediliyor. Peki ama Baba dizisinin çekim yeri Reşat Paşa Konağı nerede, hangi ilde?

Show TV ekranlarında 15 Şubat Salı akşamında ilk bölümüyle yayına girecek olan Baba dizisinin çekim yerleri merak edildi. Başrollerinde Haluk Bilginer ile Tolga Sarıtaş’ın oynadığı Baba dizisinin izlenme rekorları kırması beklenmekte.

Baba dizisi nerede çekiliyor?

Baba dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilmektedir. Beşiktaş ve Galata gibi yerlerde de çekimleri yapılan Baba dizisi aslında Reşat Paşa Konağı içerisinde geçmektedir.

Baba dizisi nerede çekiliyor? Reşat Paşa Konağı nerede, hangi ildedir?

Reşat Paşa Konağı nerede?

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer alan Reşat Paşa Konağı, Ahmet Reşat Paşa Köşkü olarak da bilinir. Konağın inşaatına 1886 tarihinde başlanmış, 14 yıl sonra tamamlanabilmiştir. Ahmet Reşat Paşa II.Abdülhamit döneminde Batı’da eğitimini tamamlamış ilk maliyecilerdendir. Köşkün selamlık bölümü özel mülk olup, haremlik bölümü restaurant olarak kullanılmaktadır.

Reşat Paşa Konağı Baba dizisiyle gündeme geldi. Dizi, Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazi hayatının değişimini konu alan dizisimnde usta isim Haluk Bilginer, ailenin reis Emir Saruhanlı karakterine hayat verecek.

Baba dizisi nerede çekiliyor? Reşat Paşa Konağı nerede, hangi ildedir? ile ilgili etiketler baba Reşat Paşa Konağı
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.