Aziz Yıldırım'ın manevi oğlu Özgür Özaktaç da Ali Koç'un yönetim kurulunda...

Aziz Yıldırım'ın yakın çevresinden Özgür Özaktaç'ın Ali Koç'un yönetiminde yer alması kafaları karıştırdı... Dün düzenlediği basın toplantısında esip gürleyen Yıldırım'ın "manevi oğlu" olarak görülen işadamını listede görenler gözlerine inanamadı.

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın "manevi oğlu" gibi Özgür Özaktaç, Ali Koç'un yönetim kurulu listesine girdi... Yıldırım dün düzenlediği basın toplantısında Koç için "Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim" demişti.

Bu sözlerin üzerinden birkaç saat geçtikten sonra yönetim kurulu listesini açıklayan Ali Koç'un listesinde Özaktaç'ı görenler gördüklerine inanamadı. Aziz Yıldırım Çırağan Saray'ında esip gürledi ama liste açıklandıktan sonra kafalar karıştı. Akıllara "danışıklı dövüş mü var?" soruları geldi.

Sarı-Lacivertli kulübün bugün ve yarın gerçekleşecek Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak giren Ali Koç, yarın Fenerbahçe'de 2. kez başkan seçilecek.

BASKETBOLU YILDIRIM'A DEVREDECEK Mİ?

Düzenlediği basın toplantısında ne olursa olsun bir daha başkan adayı olmayacağını ancak artık görünürde olacağını dile getiren Aziz Yıldırım, basketbol şubesini isteyerek asıl niyetini ortaya koymuştu. Koç'a seslenen ve "Basketbol şubesini A.Ş. yap, ben alacağım. Yarın da Obradovic'i özel uçakla getireceğim. Yeniden Euroleague şampiyonu olacağız. 30 milyon euro bütçe... Biz de para çok" diyen Yıldırım sözleri Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırmıştı.

Obradovic'in Yıldırım'ın bu çağrısına ne cevap vereceğine ilişkin Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök bugünkü köşesinde ilginç bir yazı kaleme aldı.

 Aziz Yıldırım'ın manevi oğlu Özgür Özaktaç da Ali Koç'un yönetim kurulunda...

Aziz Yıldırım'ın manevi oğlu Özgür Özaktaç da Ali Koç'un yönetim kurulunda... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aziz Yıldırım Ali Koç Özgür Özaktaç
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.