Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a... "Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim"

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a... "Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim. Bu kulübe niye geldiğinin farkında değil. 16 bin kişi seni beyaz atlı prens olarak gördü. Gelecektin, pamuk prensesi alıp uçuracaktın. Pamuk prenses küme düşüyordu küme..."

Uzun süren sessizliğini bozan ve bugün bir basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, 3 yıldır görevde olan Ali Koç'a açtı ağzını yumdu gözünü... 20 yıllık başkanlık görevine Ali Koç'la girdiği seçim yarışını kaybederek veda eden Yıldırım, Koç'un kendisine yönelik suçlamalarına cevap verdi. Yıldırım, "Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim" dedi.

ADAY OLMAYACAĞIM AMA BURALARDAYIM

"Ben aday olmayacağım. Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğüm için toplandık. Ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak için burada bir araya geldik. Mahallede yönetim yapsanız bu liste olmaz. 3 senedir bir enkaz edebiyatı var. Çok kötü bir mali tablo alındığı söyleniyor. Biz öyle bir tablo bırakmadık. Acaba bugüne kadar Fenerbahçe için hiçbiri bir tane ağaç diktiler mi?"

"Kulübün oraya bir tane bekçi kulübesi yaptılar, başka bir şey yok. Bugünden sonra F.Bahçe'ye yapılacak zararların karşısında gereken hareket neyse onu yapacağız. Şampiyonluk haricindeki her şey başarısızlıktır. Ali Koç, ben şampiyonluk sözü vermedim, diyor. F.Bahçe'ye başkan olan, Fenerbahçeli herkes şampiyonluk sözü vermeye mecburdur. Biz şampiyon olamazsak başarılı değilizdir."

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a... "Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim"
Aziz Yıldırım'ın basın toplantısını SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt da takip etti.

 

SAYIN BAŞKAN HESAP BİLMİYOR

"1998'de geldiğimde kulüpte hiçbir şey yoktu. Bu kulübe tam 50 tapu kazandırdım. Hep mal aldım. Bugün Fenerbahçe'nin mal varlığı, borçlarından fazladır. Sayın Başkan Galatasaray ve Beşiktaş'ın mal varlığını bizden daha çok olduğunu söylüyor. Sayın Başkan hesap bilmiyor. Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın neyi var? Galatasaray'ın Florya'da yarısı devlete ait olan arsa, devletin yaptığı stat... Başka? Kimse enkaz edebiyatı yapmasın. Beşiktaş'tan da G.Saray'dan da iyi durumdayız. Hem de üstümüzden 3 Temmuz geçti. Silindir gibi geçti. Öyle iftira atmak yok!"

ALİ KOÇ'UN İÇİNE AZİZ YILDIRIM VE ARKADAŞLARI KAÇMIŞ

"Bir arazi ve nakit para var. Başka ufak tefek şeyleri vardır. Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim, 30 yılımı bu kulübe verdim. Ali Koç'un içine Aziz Yıldırım ve arkadaşları kaçmış. Bizi içinden at, bizi rakip görme. Korkuyorsunuz, korkmayın. 52 tane oyuncu aldın. Para yok bu kulüpte, batmış bu kulüp. 52 tane topçuyu nasıl aldın? 6 tane antrenör getirdin. Biz bir oyuncu alıyorduk, hemen bildiriyorduk SPK'ya. Hani SPK nerede? Onlar da yok ortada."

Aziz Yıldırım'ın konuşmasından direkt Koç'a yönelik sözler şöyle:

"Sayın Ali Koç, bu kulübe niye geldiğinin farkında değil. 16 bin kişi seni beyaz atlı prens olarak gördü. Gelecektin, pamuk prensesi alıp uçuracaktın. Pamuk prenses küme düşüyordu küme..."

"Biz çok kötü bir mali tablo aldık diyorlar. Öyle bir tablo bırakmadık, hayır. Çok büyük sıkıntılar çektik diyor. Pandemide bir hafta evden çıkmadı hepsi o... Biz kaçmadık, kaybettik. Aday olduk seçilemedik."

"150+1 dedin. Koç ailesinin çocuğu konuşuyor. Ne verdin sen şimdi kulübe? 50 milyon dolar hibe ettin. Sonra ne yaptın? 30 milyon dolar da borç verdiğini söylüyorsun. Ben bu kulübe 1998'de 30 milyon dolar verdim. Kimseye söylemedim. Maliyeden korkuyordum."

"Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim. Bak Ali Koç! Sen koçluğunu bil! Sen Vehbi Koç'un torunusun. Sana gidip Darmstadt'tan Serdar almak yakışmaz! Sergio Ramos boşta, git al!

"Koç'un çocuğuna da bir şey söylemekten çekiniyorum. Rahmi Bey beni hapiste ziyarete geldi. Vallahi bir şey diyeceğim olmuyor. Ama o patavatsız patavatsız konuşuyor. Sen Koç'sun ya... Sen benim gibi babası öğretmen biri değilsin ki.. Gereğini yap. Yapamıyorsan bırak. Bak, rakip seçim yapıyor 5 tane aday çıkıyor. Biz de niye çıkmasın ya?"

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a... "Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim" ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Ali Koç Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.