Aziz Yıldırım istifa istedi, Advocaat'ın cevabı çıldırttı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, istifasını isteyen yönetime "İstifayı düşünmüyorum. İstiyorsanız siz gönderin." dedi.

Fenerbahçe'de uzun süredir Dick Advocaat'ın geleceği tartışılıyor. Bir süre önce yeni kontrat önerilen Hollandalı teknik patron artık istenmeyen adam ilan edildi. Yönetimin, Advocaat ile görüşerek istifa talebini ilettiği öğrenildi. Tecrübeli hocanın Başkan Aziz Yıldırım'a yanıtı ise "İstifayı düşünmüyorum. İstiyorsanız siz gönderin" oldu. Advocaat'ın bu çıkışı yöneticileri daha da kızdırdı. UEFA kriterleri nedeniyle mali anlamda büyük sıkıntı yaşayan yönetim, Hollandalı hocaya fazladan para kaptırmamak için şimdilik sessiz kalıyor.

TARAFTARLAR İSTİFA BEKLİYOR

Sarı-lacivertli taraftarlar kötü gidiş nedeniyle adeta kazan kaldırmış durumda. Artık Kadıköy'deki maçlarda taraftar sayısı 10 bin civarına kadar geriledi. Taraftarlar, yıllardır ilk kez takımı ve yönetimi bu kadar şiddetli protesto ediyor. Taraftarlar, yönetimin ve teknik ekibin istifasını istiyor. Oyuncular, Gaziantep'e vardığında da İstanbul'a dönüşte de protestolarla karşılaştı. Teknik heyet ve futbolcular otobüse bindiği sırada futbolcuların üzerine meşale, bozuk para ve çakmak atıldı. Kafile, yoğun güvenlik önlemleri altında tesislere gidebildi.

Aziz Yıldırım istifa istedi, Advocaat'ın cevabı çıldırttı! ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Fenerbahçe istifa Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.