Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un tek ortak noktası Rıdvan Dilmen

Ali Koç'un "Rıdvan Dilmen'in futbol aklına inanıyor ve güveniyorum. Kulübe üye değil, olsa yönetime de alırız. Kulübün kapısı her zaman ona açıktır" sözlerinin ardından Aziz Yıldırım'ın Metris sürecinden bahsederken Rıdvan Dilmen için kullandığı övgü dolu ifadeler dikkat çekti. Sarı-Lacivertli camiada "ikilinin tek ortak noktası Dilmen" yorumları yapılıyor. Dilmen, küskün başkanları 3 Temmuz'da elele Kadıköy'e davet etti.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, 3 yıl önce seçimi kaybederek koltuğu devrettiği Ali Koç'un "Enkaz devraldık" açıklamalarına sert cevap verdi. Çırağan Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında Koç'u sert sözlerle eleştiren Yıldırım, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İki ismin tek ortak paydası ise Rıdvan Dilmen...

"20 yıllık süreçte benimli birlikte çalışan yönetim kurulu, denetleme kurulu üyelerine, diğer kurullardaki arkadaşlara teknik direktörlerimize sporcularımıza ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum" diyen Aziz Yıldırım şöyle konuştu;

"Bizlere 20 yıllık süreçte desteğini esirgemeyen sayın Murat Ülker'e şahsında ailesine sayın Ferit Şahenk'e ve şahsında ailelerine ve diğer bütün sponsorlara şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Tüm Fenerbahçe camiasına arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu süreç zorlu bir süreçti. Bu süreç içerisinde Mertis'e gelenleri hep korkuttular. Bütün konuşmalarımızı her akşam aldılar, polislere götürdüler, organizeye (Organize Şube) verdiler. Ondan insanlar çekiniyordu. Orada bir yürekli insan vardı; Rıdvan Dilmen. Her akşam benimleydi. Her akşam geliyordu. Ona da buradan saygı ve sevgilerimi söylüyorum. Ona da teşekkür ediyorum."

DİLMEN'DEN MESAJ VAR

Ali Koç da birkaç gün önce HaberTürk'te Rıdvan Dilmen için övgü dolu ifadeler kullanmıştı: 

"Rıdvan Dilmen'in futbol aklına inanıyor ve güveniyorum. Kulübe üye değil, olsa yönetime de alırız. Kulübün kapısı her zaman ona açıktır" 

Yarın başlayacak Fenerbahçe Kulübü Olağan Kongresi'ne 3 adayla giriliyor. Cumartesi günü yeni başkanını seçecek Sarı-Lacivertli camia, Ali Koç'la 3 yıl daha yola devam etmeye yakın. Koç'un yeni yönetimde "Futbol aklı" olarak Dilmen'e de görev verebileceği konuşuluyor.

Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un tek ortak noktası Rıdvan Dilmen ile ilgili etiketler Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Aziz Yıldırım Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.