Aziz dizisine "Hatay Meselesi" damga vuruyor!

İlk 6 bölümü büyük beğeni toplayan Aziz dizisi yeni bölümlerinde milli duyguları ön plana çıkartmaya hazırlanıyor. Reytinglerde de başarı sağlayan dizinin son bölümüne Atatürk'ün "Antakya Türk Yurdu'dur" sözleri damga vuruyor.

Cuma akşamları yayınlanan Aziz dizisinin bu akşam ekrana gelecek bölümüyle birlikte Hatay'ın Türkiye Cumhuriyeti'ne katılma süreci başlıyor. Hatice Ana'nın Aziz Payidar'ın açacağı atölyeye Mustafa Kemal'in yardım ettiğini söylemesi dikkat çekiyor.

Hatay Meselesi'ne daha çok eğilecek dizi milli duyguları ön plana çıkartarak duygusal ve hareketli anların yaşanmasını sağlıyor. Aziz'in merakla beklenen yeni bölümünde, Aziz'in atölyeyi açmak için Mustafa Kemal'in yardım ettiğini öğrendiği sahne çok konuşulacak.

Aziz dizisine "Hatay Meselesi" damga vuruyor!

Fransızlara karşı birlik olmak için Aziz'in yapacağı hamleler şimdiden merak konusu oldu. İşte Aziz 7. bölümde olacaklar...

Yaşanan tüm olayların ardından Efnan'ın da gidişiyle Aziz mücadelesine tek başına devam etmek zorunda kalır. Efnan, şehri terk ederken uğradığı bir saldırı sonucu kendisini Pierre'in yanında bulur. Bu sırada Pierre'in ise sürpriz bir konuğu vardır: Mısır Prensesi Fevziye. Prensesin gelişi, şehirdeki ticaret dengesini hareketlendirirken Efnan ve Aziz'in hikâyesine de derinden dokunur. Adem, Dilruba'nın sevgisini sınamak için ona Aziz'le ilgili mühim bir sır verir. Dilruba bu sırla nasıl baş edeceğini düşünürken Maksude'nin eline geçen bir mektup, Aziz'i hayâl kırıklıklarıyla dolu bir gizemin peşine düşürecektir.

Aziz dizisine "Hatay Meselesi" damga vuruyor! ile ilgili etiketler Show TV Murat Yıldırım aziz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.