Aziz Dizisinde Efnan Hamile Olduğunu Öğrenmeden Bebeğini Kaybediyor!

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı Aziz 26. bölüm 2. fragmanıyla heyecanı artırdı. Aziz Payidar ve Efnan'ın piknik görüntülerinin izleyicileri heyecanlandırdığı Aziz Yeni bölümde Efnan'ın hamileliği de müjdeleniyor. Ancak bu sevinç kısa sürecek. Detaylar haberimizde...

Her bölümü ilgiyle takip edilen Aziz Dizisi yeni Bölümleriyle izleyenlerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Aziz 26. bölüm 2. fragmanının "Efnan Hamile" müjdesini verdiği dizinin yeni bölümünde bir kaçırılma hadisesi de var. Peki Aziz dizisinde Efnan Hamile mi? Aziz Dizisinde Efnan Hamile Olduğunu Öğrenmeden Bebeğini Kaybediyor!

Efnan'ın hamilelik haberi Aziz dizisi izleyenlerini şimdiden heyecanlandırdı. Başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış'ın yer aldığı Aziz 26. bölümünde Aziz ve Efnan'ın piknik görüntüleri hayranlarının merakla beklediği anlar oldu.

EFNAN HAMİLE Mİ?

Simay Barlas'ın oynadığı Efnan'ın hamilelik haberi aslında fragmada yer alan diyaloglardan tahmin edilebiliyor. Aziz'in, "Kızlarımız olsun istiyorum, Annelerine benzeyen küçük Efnan'lar" sözüne karşılık Efnan'ın, "Ben oğlumuz olsun istiyorum. Bu topraklara senin gibi yiğitler lazım, senin gibi" cevabı hamilelik iddialarını güçlendirdi.

Aziz Dizisinde Efnan Hamile Olduğunu Öğrenmeden Bebeğini Kaybediyor!

Öte yandan ikilinin piknik sırasında Efnan'ın ağzı kapatılarak kaçırılması da heyecana neden oldu. Efnan hamilelik haberini öğrenemeden bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Aziz 26. bölümü Cuma akşamı Show TV ekranlarında olacak.

Aziz Dizisinde Efnan Hamile Olduğunu Öğrenmeden Bebeğini Kaybediyor! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım aziz dizisi aziz 26. bölüm efnan hamile mi simay barlas
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.