Aziz bu hafta neden yok? Aziz 9. bölüm ne zaman?

Aziz bu hafta neden yok sorusuna diziyi yakından takip edenler cevap arıyor. 7 Ocak Cuma akşamında Show TV yayın akışından çıkarılan Aziz dizisi bu akşam neden yayınlanmadı? Peki ama Aziz 9. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Aziz dizisiyle ilgili izleyenleri üzen bir gelişme yaşandı. 7 Ocak Cuma akşamında Show TV yayın akışından çıkarılan Aziz dizisi sevenlerini korkuttu.

Aziz Bu Hafta Neden Yok?

Aziz dizisinin 9. yeni bölümü bu hafta yılbaşı olması nedeniyle reklam sponsorlukları anlaşması gereğince 7 Ocak Cuma akşamında yayınlanmayacak. Dizinin yerine Show TV ekranlarında saat 20.00’da Mekanik 2: Suikast filmi ekranlarda olacak.

Aziz 9. Yeni Bölüm Ne Zaman?

Aziz dizisinin 9. yeni bölümü 1 haftalık aranın ardından 14 Ocak 2022 Cuma akşamında saat 20.00’dan itibaren Show TV ekranlarında yayında olacak.

Aziz bu hafta neden yok? Aziz 9. bölüm ne zaman?

Aziz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Aziz’in hür yaşamak için başlattığı cesur mücadele, şehirde büyük bir uyanışa vesile olur. Efnan’ı o evden alıp götürmek isteyen Aziz, Pierre’in kapısına dayanmıştır. Bu hamle Pierre ile aralarındaki gerilimi amansız bir çıkmaza sokacaktır.

Dilruba öğrendiği sırrın yükünü taşımakta zorlanırken Adem, vicdanı ve aşkı arasında bir çıkmazın içine girer. Galip Mustafa’yı Maksude’den uzak tutmak için onu evlatlarıyla sınar. Ancak bu sınav sadece bu aşkın değil, Aziz ve Adem arasındaki kardeşlik bağının da sınanmasına neden olacaktır.

Aziz bu hafta neden yok? Aziz 9. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler aziz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.