Azerbaycan'ın Anti-Terör Operasyonu sonrası Ermenistan karıştı! 'Paşinyan istifa' sloganları....

Azerbaycan'ın Karabağ'da Ermenistan güçlerine karşı başlattığı Anti-Terör Operasyonu sonrası Ermenistan karıştı. Hükümet karşıtı protestolar yapılırken 'Paşinyan istifa' sloganı dikkat çekti. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'dan ise darbe iddiası geldi.

44 günlük 2. Karabağ Savaşı sonrası Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki sözde rejimin attığı adımlar, tansiyonun yükselmesine neden oldu.

 Sözde rejim, son günlerde kontrolündeki topraklarda, Azerbaycan ordusunun mevzilerine yakınlaşmak, kendi mevzilerini pekiştirmek için siper kazma ve farklı istihkam faaliyetleri ve sabotaj girişimleri gibi bir dizi provokasyonlarda bulundu.

Azerbaycan'ın Anti-Terör Operasyonu sonrası Ermenistan karıştı! 'Paşinyan istifa' sloganları....

Azerbaycan, Karabağ'da anayasal yapıyı yeniden tesis etmek ve Ermeni silahlı kuvvetlerinin birimlerinin silahsızlandırılarak Azerbaycan topraklarından çıkarılması amacıyla lokal antiterör önlemleri başlattı. 

 

ERMENİSTAN'DA İÇ GERİLİM

Azerbaycan'ın antiterör operasyonu başarıyla devam ederken  Ermenistan'da iç gerilim attı. Erivan'da  hükümet karşıtı protestolar patlak verdi. Yüzlerce kişi,  Başbakan Nikol Paşinyan’ı istifaya çağırdı.

PAŞİNYAN'DAN DARBE İDDİASI

Gösteriler sırasında polisle çatışan kalabalık Rusya Büyükelçiliği’ni de ablukaya aldı, elçilik çalışanları binada mahsur kaldı.

Paşinyan ise televizyonda yaptığı açıklamada, hükümeti devirmek için darbe çağrıları yapıldığını savunarak “Bazı güçlerin Ermenistan devletine darbe vurmasına izin vermemeliyiz” dedi.

 

Azerbaycan'ın Anti-Terör Operasyonu sonrası Ermenistan karıştı! 'Paşinyan istifa' sloganları.... ile ilgili etiketler Nikol Paşinyan Azerbaycan Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.