Ayşegül Rosa Aksoy olayı nedir? Ayşegül Rosa Aksoy kimdir? Nereli?

ODTÜ’de Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde asistan olarak görev yaptığı belirlenen Ayşegül Rosa Aksoy adlı kişinin attığı tweet sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Peki, Ayşegül Rosa Aksoy olayı nedir? Ayşegül Rosa Aksoy kimdir? Nereli? İşte detaylar…

ODTÜ’de Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde asistan olarak görev Ayşegül Rosa Aksoy adlı kişinin akşam saatlerinde attığı bir tweet ortalığı karıştırdı. Engelli bir insanın oğluyla çektirmiş olduğu fotoğrafın altında ‘Oğlun yürüyor mu?’ paylaşımında bulunan Ayşegül Rosa Aksoy, tepkilerin ortak noktasına haline geldi.

AYŞEGÜL ROSA AKSOY KİMDİR?

ODTÜ’de Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde asistan olarak görev yaptığı belirlenen Ayşegül Rosa Aksoy, 2008 yılında Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra 2012’de Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor, 2015 yılında ise Gedik Üniversitesi Hareket ve Antrenman Bilimleri’nde yüksek lisansı gerçekleştirdi.

Ayşegül Rosa Aksoy şu anda Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor bölümünde doktorasına devam ederken ODTÜ’de Beden Eğitimi ve Spor Bölümünde asistan olarak olarak yapmakta.

Ayşegül Rosa Aksoy olayı nedir? Ayşegül Rosa Aksoy kimdir? Nereli?

Ayşegül Rosa Aksoy olayı nedir? Ayşegül Rosa Aksoy kimdir? Nereli? ile ilgili etiketler Ayşegül Rosa Aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.