Ayşe Kökçü'den yıllar sonra gelen Kenan Işık itirafı

Oyuncu Ayşe Kökçü, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da sunduğu 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. 'Nazan' karakterine hayat verdiği, 1989-2002 yılları arasında 15 sezon boyunca yayımlanan 'Bizimkiler' dizisi hakkında konuşan Ayşe Kökçü'nün Kenan Işık hakkındaki açıklamaları gündem oldu.

Bir döneme damgasını vuran 'Bizimkiler dizisindeki 'Nazan' karakteriyle hafızalara kazınan Ayşe Kökçü, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. Kökçü, Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile hafızalara kazınan ve 8 yıldır komada olan 74 yaşındaki oyuncu, sunucu, eski gazeteci Kenan Işık ile ilgili yapığı açıklamalarıyla şaşırttı.

ayşe kökçü

''BİZİMKİLER DİZİSİ İLK ZAMANLARDA TUTMADI''

14 yıl boyunca ekrana gelen Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında olan Bizimkiler’de Nazan karakterine hayat veren Ayşe Kökçü, Bizimkiler dizisiyle ilgili “Dizi inanılmaz bir yere çıktı. İlk zamanlarında hiç tutmadı hatta karikatürler vardı. Sonra dizide büyük bir patlama oldu. En son Show TV'deyken kalktı. Bu reytingler ile baş edemedi” dedi.

Usta oyuncuya “Şehir Tiyatroları’nı bir dönem yöneten Kenan Işık bazı kişisel ilişkileri nedeniyle bana iyi roller vermedi” cümlesinin hatırlatılması üzerine şaşırtan itiraflarda bulundu.

''O GİTTİ, BİZ İŞİMİZE DEVAM ETTİK''

Kökçü açıklamasına “Gencay Hanım, Kenan Işık'tan daha önce Genel Sanat Yönetmeni’ydi. Sonra Kenan Işık geldi ve 9 sene gibi bir süre içerisinde bana rol verilmedi. Ben sadece Lüküs Hayat oynadım. Benim yaşımın en verimli zamanlarıydı onlar. Öyle yaptı Kenan, niyeyse onu da bilemedim. Allah şifa versin. Böyle bir şey yaşadık. Ama önemli değil” ifadelerini kullandı.

Ayşe Kökçü açıklamalarının devamında, “O gitti biz gene işimize devam ettik. Kim gelip kim giderse şov devam ediyor” dedi.

Ayşe Kökçü'den yıllar sonra gelen Kenan Işık itirafı ile ilgili etiketler Ayşe Kökçü Kenan Işık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.