Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında eşinden sevindiren açıklama

8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın son sağlık durumuyla ilgili açıklama eşi Beril Işık'tan geldi. Beril Işık'ın "Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor" şeklindeki açıklaması herkesi sevindirdi.

2014 yılında beyin kanaması geçiren ve 8 yıldır komada olan 74 yaşındaki oyuncu, sunucu, eski gazeteci Kenan Işık'ın sağlık durumuna ilişkin eşinden gelen açıklama herkesi mutlu etti.

''VÜCUDU ARTIK TAMAMEN KENDİSİNİ TUTABİLİYOR''

Beril Işık, "Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor" diye konuştu.

Kenan Işık'ın artık gözleriyle iletişim kurabildiğini söyleyen Beril Işık, "Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu" ifadelerini kullandı.


Kenan Işık, 2014 yılında spor salonunda fenalaşarak dengesini kaybetmiş ve başını çarpmıştı. Tam dört saat süren bir ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlatan Kenan Işık, komaya girmişti.

 

Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında eşinden sevindiren açıklama ile ilgili etiketler Kenan Işık
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.