"Ayrılmak gibi bir düşüncem yok" diyen Mesut Özil Samandıra'da idmanlara başladı!

Kadro dışı bırakıldığı Fenerbahçe'de durumu belirsizliğini koruyan Mesut Özil, Samandıra'da idmanlara start verdi.

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil, Samandıra'da idmanlara başladı. Yıldız futbolcu takımın çalışmadığı saatlerde tek başına tesislerde bir antrenör eşliğinde çalışacak.

Geçtiğimiz günlerde önce teknik direktör Jesus, daha sonra da Başkan Ali Koç ile görüşen Mesut Özil, "Ben bu takımda oynamak istiyorum. Ayrılmak gibi bir düşüncem yok" demişti. Sabah'ta yer alan habere göre; İki yıl daha sözleşmesi olan Fenerbahçeli oyuncuya idman programı ve saatlerinin haftalık olarak gönderildiği öğrenildi.

EMRE VE OSAYİ, KİEV'E HAZIR

Mol Fehervar maçında sakatlanarak sahayı terk eden Bright Osayi-Samuel ve Emre Mor'dan sevindirici haber geldi. Sağ bileklerinden sakatlanan oyuncuların MR'larında, bağlarda yırtık ve zedelenmeye rastlanmadı.

İkilide hafif kanamalarının bulunduğu, durumlarının kontrol edildiği kaydedildi. Emre ve Osayi, Hull City maçının ardından son kontrollerini yaptıracak ve takıma katılacak. İki oyuncunun, 20 Temmuz tarihinde Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu'nda oynanacak Dinamo Kiev maçına yetişmesine engel bir durumun olmadığı bildirildi.

"Ayrılmak gibi bir düşüncem yok" diyen Mesut Özil Samandıra'da idmanlara başladı! ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe Mesut Özil Ali Koç jorge jesus samandıra
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.