Ayrıldılar mı? Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz iddialarına yanıt

Yaklaşık 3 ay önce aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'in ayrıldığı iddia edilmişti. Ayrılığa Kaan Yıldırım'ın kıskançlıklarının neden olduğu öne sürülmüştü. Gözlerin çevrildiği ikili cephesinden ilk açıklama Kaan Yıldırım'dan geldi.

Magazin camiasının gözde çiftlerinden Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'in kısa süreli birlikteliklerini sonlandırdıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ayrılığa Kaan Yıldırım'ın kıskançlıklarının ve maço tavırlarının neden olduğu öne sürüldü.


Haberlerin kısa sürede geniş yer bulmasının ardından ilk açıklama 35 yaşındaki oyuncu Kaan Yıldırım'dan geldi. Şimdilerde 'Sipahi' dizisinde canlandırdığı Korkut Ali Türkoğlu karakteriyle ekranlarda olan Kaan Yıldırım, Pınar Deniz'le ayrıldığı yönündeki iddialara son noktayı koydu.

Ayrıldılar mı? Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz iddialarına yanıt - Resim : 2

''KAFANIZA GÖRE AYRILIK HABERİ YAPIP...''


Instagram hesabından konuya ilişkin bir açıklama yapan Yıldırım iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Sevgilisiyle romantik bir pozunu paylaşan yakışıklı oyuncu gönderisine şu notu düştü: ''Bir insan olduğundan ne kadar farklı yansıtılabilirse o kadar farklı yansıtıldım ve herkesin gözü önünde asla bana ait olmayan bir persona yaratıldı. Her haberde, her olayda sahip olmadığım bir karakter yüklediniz üzerime. Ben hep susmayı tercih ettim, zamana güvendim, zaman kimin ne olduğunu gösterir dedim ancak bu sefer susmak istemiyorum. Kafanıza göre ayrılık haberi yapıp ilişkimizi itibarsızlaştırmanıza izin vermeyeceğim. Biz, bize ait küçük dünyamızda çok mutluyuz. Lütfen rahat bırakın bizi''

KAAN YILDIRIM - PINAR DENİZ

 

 

Ayrıldılar mı? Kaan Yıldırım'dan Pınar Deniz iddialarına yanıt ile ilgili etiketler Kaan Yıldırım Pınar Deniz Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.