Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu

48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde ''En İyi Kadın Oyuncu Ödülü''nün sahibi olan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz'in ödül aldıktan sonra yaptığı konuşma sosyal medyada dalga konusu oldu. Dünyayı kurtarmak için oyuncu olduğunu açıklayan Pınar Deniz'e eleştiri yağdı.

48. Pantene Altın Kelebek Ödülü gecesinde, Kanal D'de pazar akşamları izleyiciyle buluşan Ay Yapım imzalı ‘Yargı’ dizisi ödülleri topladı.

Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu

'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü dizinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü de rol arkadaşı Pınar Deniz aldı. Yargı dizisi 'En İyi Dizi' ödülünün sahibi olurken, dizinin senaristi Sema Ergenekon 'En İyi Senarist' ödülünü, yönetmeni Ali Bilgin de 'En İyi Yönetmen' ödülünü aldı.

Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu - Resim : 2

''DÜNYAYI KURTAMAM LAZIM DEDİM, OYUNCU OLDUM''


Ödülünü aldıktan sonra konuşma yapan Pınar Deniz'in açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. İzlediği bir filmde para yüzünden çocukları katlettiklerini ve bundan çok etkilendiğini dile getiren Deniz, "İzlediğim filmde, para yüzünden çocukları katlediyorlardı. Ve ben bundan çok etkilendim, sabahlara kadar ağladım, hızımı alamadım metroda arkadaşıma şunları söyledim; benim bu dünyayı kurtarmam lazım, insanlara yardım etmem ve onlara dokunmam lazım dedim. Ve tam olarak bu duygu beni oyuncu yaptı. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.


Yaptığı konuşma ile Pınar Deniz gündem oldu. Pınar Deniz'in bu sözleri sosyal medyanın diline düştü. Bir kullanıcının "Çok saçmaydı izlerken utandım" şeklindeki sözleri ise dikkat çekti.

İşte Pınar Deniz'e gelen yorumlardan bazıları:

Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu - Resim : 3

Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu - Resim : 4

Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu - Resim : 5

Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu - Resim : 6

Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu - Resim : 7

Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu - Resim : 8

Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu - Resim : 9

 

 

 

 

Altın Kelebek'te ödül alan ünlü oyuncunun konuşması saçma bulundu ile ilgili etiketler Pınar Deniz Kaan Urgancıoğlu Yargı Altın Kelebek Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ödül Töreni Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.