Aylin Sözer Çapan'ın katili Kemal Delbe kimdir?

İstanbul’un Maltepe ilçesinde Kemal Delbe isimli erkek, eski sevgilisi olduğu iddia edilen öğretim görevlisi Aylin Sözer Çapan’ın üzerine yanıcı madde döktükten sonra ölümüne sebep olmaktan gözaltına alındı.

İstanbul’un Maltepe ilçesinde yaşanan korkunç cinayette, Özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döken Kemal Delbe isimli erkek, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Kemal Delbe gözaltına alındığı esnada çevredeki vatandaşlar tarafından da linç edilmek istendi.

Bu esnada dairede çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürme çalışmasına başlarken binanın dolması nedeniyle diğer dairelerde bulunan vatandaşlar ve çocuklar hemen tahliye edildi. Apartmanda kalanların binadan çıkarken yaşadıkları panik anları da kameralara yansıdı.

İstanbul Aydın Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde öğretim görevlisi olan Dr. Aylin Sözer, 2019 Nisan ayında bir TV kanalında şiddet üzerine konuşma yapmıştı. Artan cinayetler ve şiddet vakalarının çocuklara nasıl yansıdığını değerlendiren Sözer, "Biz toplumda şiddeti ne kadar çok gözlemliyorsak çocuklar arasında da o kadar yaygınlaşıyor" ifadelerine yer vermişti.

Aylin Sözer Çapan kimdir?

Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Aylin Sözer Çapan, 23 Mayıs 1972 tarihinde dünyaya geldi. 2002 yılında Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde lisans, 2005 yılında yine aynı bölümde yüksek lisansını tamamladıktan sonra doktorasını yaptı.

Yüksek Lisans Tezleri

* “3–11 Yaş Çocuklarının Ahlak Gelişimlerinin Piaget’nin Ahlaki Gelişim Kuramı’na Göre İncelenmesi”
Doktora Tezleri

* “Beyin temelli ogrenme programinin 6 yas çocuklarının yaratıcılık becerileri üzerindeki etkisinin incelenmesi”

 

Aylin Sözer Çapan'ın katili Kemal Delbe kimdir? ile ilgili etiketler Aylin Sözer Çapan Kemal Delbe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.