Aylarca gizlice alışveriş merkezinde yaşadı: Kendi yatağı ve masası bile vardı

Şanghaylı bir adam, yüksek kiralarla mücadele etmenin bir yolunu bulmuş gibi görünüyor. Çinli adam bir bir alışveriş merkezinde fark edilmeden altı ay boyunca yaşadı. Bu süre zarfında merdivenlerin altındaki bir çadıra sığınarak güvenlik görevlilerinden kaçmayı başardı.

Aylarca fark edilmeden alışveriş merkezinde yaşayan adamın görüntüleri şu sıralar sosyal medyada gündem oldu.

Kimliği belirlenemeyen adam gizlice merdiven altına bir çadır, masa, bilgisayar ve sandalye yerleştirdi. Periyodik olarak alışveriş merkezinin prizlerini kullanarak cihazlarını şarj etmek için oradan çıkyıordu.

Aylarca gizlice alışveriş merkezinde yaşadı: Kendi yatağı ve masası bile vardı

Bir güvenlik görevlisinin izinsiz kiracıyı aylar önce keşfettiği ancak "çalışacak bir yere" ihtiyacı olduğunu iddia etmesi üzerine kiracının kalış süresini uzatmasına izin verdiği iddia edildi.

Alışveriş merkezlerindeki ikametgahı, 30 Ekim'de, başka alışveriş merkezi polisi tarafından fark edildikten sonra sonra sona erdi ve tutuklandı.

Aslında Çin'de bu tip olaylar sık sık yaşanıyor. Ikea Çin müşterilerinin İsveç mobilya firmasının sergi yataklarında şekerleme yapmalarıyla biliniyor; bu trend o kadar yaygınlaştı ki Pekin şubeleri bu uygulamayı 2016 yılında yasakladı.

 

Aylarca gizlice alışveriş merkezinde yaşadı: Kendi yatağı ve masası bile vardı ile ilgili etiketler AVM Çin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.