Aykut Kocaman cephesinde neler oluyor? Takım otobüsüne binmedi...

Osmanlıspor maçının ardından istifa sinyali veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takım otobüsüne binmedi.

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları Osmanlıspor maçının ardından istifa sinyali veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takım otobüsüne binmedi özel bir araçla stattan ayrıldı.

Kocaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kendi adıma gerekeni yapacağım" demişti. Maçın ardından stadyumdan takım otobüsü ile ayrılarak Esenboğa Havalimanına giden kafilede Aykut Kocaman’ın yer almaması dikkat çekti.

Lider Galatasaray’ın 9 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de moraller bozulurken, Aykut Kocaman’ın neden kafile ile birlikte takım otobüsüne binmediği de merak konusu oldu.

Milli maç arası nedeniyle takıma iki gün izin veren Aykut Kocaman’ın, bu tatilde akrabaları ile görüşeceğini öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın bu nedenle takım otobüsü yerine kendi özel aracıyla stadyumdan ayrıldığını belirtti.

Aykut Kocaman’ın iki gün içinde yönetim ile görüşerek istifasını vereceği de iddia edildi.

Aykut Kocaman cephesinde neler oluyor? Takım otobüsüne binmedi... ile ilgili etiketler Aykut Kocaman fenerbahçe teknik direktörü istifa mı etti?
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.