Aydilge kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, ne iş yapıyor?

İnternet ve sosyal medyada gündeme gelen şarkıcı Aydilge'nin kim olduğu merak ediliyor. Bu çerçevede 'Aydilge kim?' veya 'Aydilge gerçek ismi ne?' gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Aydilge kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, ne iş yapıyor, şarkıları neler? İşte, Aydilge hakkında merak edilen detaylar...

İnternet ve sosyal medyada dikkat çeken şarkıcı Aydilge'nin kimliği hakkında merak uyandıran sorular gündeme gelmiş durumda. Bu kapsamda, arama motorlarında "Aydilge kim?" veya "Aydilge gerçek adı nedir?" gibi sorular sıkça araştırılıyor. Aydilge'nin kim olduğu, nerede doğduğu, kaç yaşında olduğu, medeni durumu, mesleği ve en bilinen şarkıları gibi konularda detaylı bilgiler aranıyor. İşte, ünlü şarkıcı Aydilge'nin hayatı, müzik kariyeri ve özel yaşamı hakkında merak edilenler.

Aydilge kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, ne iş yapıyor?

AYDİLGE KİMDİR?

25 Haziran 1979 tarihinde Kütahya'da doğan Aydilge, Türk şarkıcı-şarkı yazarı, yazar ve radyo programcısıdır. Henüz sekiz yaşındayken TRT Ankara Radyosu Çocuk Korosu'na katılan Aydilge, 15 yaşına kadar Türkiye'nin ilk Türk Sanat Müziği çocuk korosunda radyo sanatçısı olarak görev aldı.

2002 yılında "Bulimia Sokağı" adlı romanı ile dikkat çeken Aydilge, aynı zamanda 1997'de "Kalemimin Ucundaki Düşler" adlı öykü kitabını yazmıştır. Annesi şair, babası doktor olan sanatçı, Çerkes kökenlidir.

Eğitim hayatında da başarılı olan Aydilge, 2006 yılında Başkent Üniversitesi'ni bölüm birincisi olarak tamamlamış ve İstanbul Üniversitesi'nde Radyo-TV-Sinema alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. "İletişim Uzmanı" unvanını almıştır.

Aydilge'nin müzik kariyeri, 2004 yılında çıkardığı "Altın Aşk Vuruşu" adlı romanı ile de sürdü. Sanatçı, aynı zamanda radyo programcısı olarak da faaliyet göstermektedir.

AYDİLGE EVLİ Mİ?

Özel hayatına dair ise Aydilge'nin 14 Şubat 2024 itibarıyla evli olup olmadığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır.

Aydilge kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler Aydilge
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.