''Ayasofya'nın ibadete açılmasına gerek yok'' diyen İmamoğlu, seçime sayılı günler kala Ayasofya'ya gitti! Eski sözleri yeniden gündem oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, müzeden camiye çevrilmesine karşı çıktığı ve açıldığından beri gitmediği Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi'ne sabah namazı için gitti. Yerel seçimlere sayılı günler kala Ayasofya'ya giden İmamoğlu, samimi bulunmadı. İmamoğlu'nun eski sözleri yeniden gündeme geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, müzeden camiye çevrilmesine karşı çıktığı ve açıldığından beri gitmediği Ayasofya-i Kebîr Câmi-i Şerîfi'ne sabah namazı için gitti. 

''AYASOFYA'NIN İBADETE AÇILMASINA GEREK YOK'' DEMİŞTİ!

Ekrem İmamoğlu'nun daha önce Ayasofya için söylediği sözler gündeme geldi. Yunanistan'da "Ayasofya'nın ibadete açılmasına ihtiyaç yok" diyen İmamoğlu'nun 'Ben camilere gittiğimi göstermem" sözü akıllara geldi. Yerel seçimlere kısa bir süre kalan Ayasofya'ya giden İmamoğlu'nun bu hareketi seçim propagandası olarak yorumlandı. İmamoğlu'na ''Anketler bu kadar mı kötü Ekrem bey'' yorumları yapıldı.

 
''Ayasofya'nın ibadete açılmasına gerek yok'' diyen İmamoğlu, seçime sayılı günler kala Ayasofya'ya gitti! Eski sözleri yeniden gündem oldu ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Ayasofya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.