Ayasofya Camii girişleri saat kaçta ne zaman başlayacak?

86 yıllık hasretin sona erdiği Ayasofya Camii'nde girişlerin saat kaçta, ne zaman başlayacağı konusunda hazırlıklar tamamlandı. Ayasofya Camii'nde 24 Temmuz tarihinde kılınacak olan ilk Cuma namazında kadınlar ve erkeklerde yer alacak.

Ayasofya Camii açılışı için heyecan doruk noktasına kadar uzandı. 24 Temmuz Cuma günü açılışı yapılacak olan Ayasofya Camii'nde kılınacak olan Cuma namazı öncesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında bazı kurallara da uyulması beklenecek. Ayasofya Camii girişlerinin saat kaçta, ne zaman açılacağını İstanbul Valisi Ali Yerlikaya açıkladı.

AYASOFYA CAMİİ GİRİŞLERİ SAAT KAÇTA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cuma namazı için Ayasofya Camii girişlerinin saat 10.00'dan itibaren vatandaşlara açılacağını söyledi.

CUMA NAMAZI NERELERDE KILINACAK?

Ayasofya Camii ve çevresinde Cuma namazı kılınabilecek. Kadınlar ve erkekler için önceden ayrılan üç bölgede Cuma namazı iştirak edilecek. Ayasofya Camii'nin açılışına katılacak olan erkekler Ayasofya Meydanı, Sultanahmet Meydanı ve Yerebatan Caddesi’nde; kadınlar ise Sultanahmet Türbesi yanındaki alan ve Mehmet Akif Parkı çevresinde Cuma namazı kılabilecek.

Ayasofya Camii girişleri saat kaçta ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Ayasofya Camii cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.